Life Overtakes Me (2019) – film – Netflix België

Life Overtakes Me is een film uit 2019 die onder andere te streamen is via Netflix op het moment van schrijven. Je vindt of de film op dit moment nog via de streamingdienst, of via andere streamingdiensten, te kijken is op deze pagina. Kijken kan direct via Netflix België. Heb je geen abonnement op Netflix? Bestel Life Overtakes Me dan!

Verhaal Life Overtakes Me (2019)

In the grip of trauma, hundreds of refugee children in Sweden withdraw from life’s uncertainties into a coma-like illness called Resignation Syndrome.

Life Overtakes Me (2019) op Netflix België

Titel: Life Overtakes Me
Jaar: 2019
Soort: film
Streamingdienst: Netflix
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
TVOD: Zoeken
Direct kijken via Netflix: Kijken
Meer over Life Overtakes Me op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Netflix België vind je bij de pagina Netflix aanbod.