Toy Story’s Buzz Lightyear krijgt eigen film op Disney+

We zullen er nog even op moeten wachten, maar de astronaut Buzz Lightyear uit de beroemde animatiefilmreeks Toy Story krijgt zijn eigen film die in 2022 op Disney+ en in de bioscoop zal verschijnen. Chris Evans zal de stem van Buzz (de hoofdrolspeler) in de film inspreken.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Lightyear op Disney+ in België

Wanneer komt de film Lightyear op Disney+?

Vanaf 17 juni 2022 zal de film Lightyear te zien zijn in de bioscopen en vermoedelijk tegelijkertijd op streamingdienst Disney+, al dan niet met VIP-toegang.

Waar gaat Lightyear over?

De film Lightyear zal gaan over het personage Buzz Lightyear, een speelgoedastronout uit de populaire animatiefilmreeks Toy Story.

Kun je de film Lightyear gratis online kijken?

Pas vanaf 2022 zal de film te zien zijn, maar vanaf dat moment zal hij verschijnen in de bioscopen en op Disney’s streamingdienst Disney+. Om de film online te kijken, heb je dus een abonnement op Disney+ nodig. Lees meer over de prijs van een abonnement via de pagina wat kost Disney+.

→ Alles van Disney vind je ook hier

Verhaal van Lightyear op Disney+

De film Lightyear zal gaan over het personage Buzz Lightyear, een speelgoedastronout uit de populaire animatiefilmreeks Toy Story. Chris Evans zal de stem van Buzz (de hoofdrolspeler) in de film inspreken.

Trailer

Details van de serie

Titel: Buzz Lightyear
Soort: Film
Producent: Pixar
Jaar: 2022
Duur: Nog niet bekend
Categorie: Animatie, Avontuur, Drama
Cast: Chris Evans
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅