Waar kun je de film The Little Things (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Little Things online kijken kunnen. Er komt een waanzinnige cast in voor met onder andere de razend populaire Rami Malek (bekend van Mr. Robot en Bohemian Rhapsody) en steracteur Denzel Washington. Filmliefhebbers willen deze titel dan ook graag streamen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The Little Things online kijken?

Bioscoop: Deze titel is binnenkort enkel nog in de bioscoop te zien.

▶️ Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen na de release. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Verhaal van The Little Things (2021)

Deke (Denzel Washington), een hulpsheriff uit Kern County met een burn-out, werkt samen met Baxter (Rami Malek), een topdetective van de LASD, om een seriemoordenaar op te pakken. Deke’s neus voor de “kleine dingen” blijkt griezelig accuraat, maar zijn bereidheid om de regels te omzeilen brengt Baxter in een zielsverscheurend dilemma. Ondertussen moet Deke worstelen met een duister geheim uit zijn verleden.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
Duur: 2 uur en 8 minuten
Regisseur: John Lee Hancock
Schrijver: John Lee Hancock
Cast: Denzel WashingtonRami MalekJared Leto

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.