Livestream Big Brother 2021: hier kun je online alles kijken

Kun jij ook maar niet genoeg krijgen van je favoriete realityprogramma en wil je graag 24 uur per dag, 7 dagen per week online kijken? Dan vind je hier alles over de Big Brother live stream van 2021 en hoe je het programma gratis op je TV kunt kijken in Nederland en in België. Daarnaast vind je wie de serie dit jaar presenteren, wie de kandidaten zijn en hoe je kunt stemmen voor wie huismeester wordt of het programma moet verlaten.

Big Brother 2021 livestream

Er zijn twee livestreams beschikbaar, waarmee je via de 155 camera’s waarmee het Big Brother-huis in Amsterdam in de gaten wordt gehouden kunt kijken waar de kandidaten hun dagen mee doorbrengen. De live streams zijn te bezoeken via de links hieronder.

→ Nederland: ga direct naar livestream 1 van Big Brother op Videoland 1️⃣

→ Nederland: ga direct naar livestream 2 van Big Brother op Videoland 2️⃣

→ België: ga direct naar de livestream van Big Brother op vier.be 2️⃣

Big Brother op TV kijken

Voor wie wilt weten waar je in België en Nederland op TV naar Big Brother kunt kijken, vind je hier alle benodigde informatie.

Big Brother kijken in België

In België stream je elke avond bij VIER om 21:30 de nieuwste aflevering van Big Brother. Daarnaast is de live stream beschikbaar via de website van VIER op vier.be en kun je als klant van Telenet op kanaal 247 naar de live stream kijken.

Big Brother kijken in Nederland

In Nederland is sinds 5 januari elke werkdag om 21:30 uur en elke zaterdag om 18:00 uur de nieuwste aflevering te zien bij RTL en natuurlijk bij Videoland. Elke donderdag is daarnaast ook om 21:30 uur Big Brother: Live te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter van de Veire.

Merk, model of methodeLive stream beschikbaar?
Samsung Tizen 2017 +Ja
Overige Samsung modellenNee
LGJa
PhilipsJa
Playstation 4Nee
PanasonicJa
Sony CEBNee
Sony Android tvJa
Phillips Android tvJa
ChromecastNee

Tussen deze opties zie je ook dat het niet mogelijk is om de live streams van Big Brother 2021 te casten naar je televisie met een Chromecast. Daarnaast is er op de spelcomputer Playstation 4 ook helaas geen mogelijkheid om de live streams in realtime te bekijken. Wel kun je met alle bovenstaande opties gewoon naar de dagelijkse uitzending van het programma kijken.

Livestream van Big Brother bij Ziggo, KPN en andere TV-providers niet mogelijk

Jammer genoeg is het niet mogelijk om via televisieproviders als Ziggo en KPN naar een live stream van Big Brother te kijken. De decoders van de aanbieders geven helaas geen ondersteuning voor realtime uitzendingen vanuit het huis in Amsterdam, waardoor kijkers gebonden zijn aan de andere kijkmethodes.

Gratis Big Brother online kijken (exclusief in Nederland)

Verder krijgen we ook veelal de vraag binnen of het mogelijk is om gratis online Big Brother te streamen. Aangezien er enkel via betaalde kanalen online naar het programma te kijken is, kun je exclusief in Nederland gebruik maken van een gratis proefperiode om toch de afleveringen van het programma zonder kosten te streamen. Als je na de gratis maand tevreden bent, kun je gewoon verder gaan met kijken. Ga hiervoor naar Big Brother op NLZIET en begin direct met je gratis proefperiode van een maand.

Stemmen wie huismeester wordt of het huis moet verlaten

Dit jaar krijgen kijkers meer invloed dan ooit bij Big Brother 2021. Je kunt namelijk niet alleen kiezen wie het huis zal moeten verlaten, maar ook wie huismeester wordt. Als huismeester kun je niet genomineerd worden om weggestuurd te worden, beheer je het boodschappenbudget en bepaal je drie huisregels. Je kunt je wel voorstellen dat veel kandidaten deze rol graag op zich zouden nemen.

Stem hier wie huismeester wordt of het huis van Big Brother 2021 moet verlaten 🗳

Informatie over Big Brother 2021

In 2021 wordt Big Brother gepresenteerd door de Vlaamse man Peter van de Veire en de Nederlandse vrouw Geraldine Kemper. De titelsong is van Davina Michelle & Woodie Smalls en het huis in Amsterdam wordt in de gaten gehouden door maar liefst 115 camera’s tegelijkertijd. Vanaf de lancering van de show is er afgetrapt met de volgende kandidaten uit Nederland en België:

  • Danielle Dielemans (40 jaar)
  • Jowi Maduro (25 jaar)
  • Liese Luwel (28jaar )
  • Thomas Nagels (23 jaar)
  • Nathalie (23 jaar)
  • Naomi Timmerman (31 jaar)
  • Ziko Ouchchen (34 jaar)
  • Theo Sijtzema (54 jaar)

Wat ook nog interessant is bij Bid Brother, is de dagboekkamer. Hier kunnen kandidaten namelijk hun hart luchten en in deze kamer gaat Big Brother in gesprek met de bewoners. Ten slotte wordt hier wekelijks bekendgemaakt welke bewoner het huis zal moeten verlaten.