Livestream Big Brother 2023: hier kun je online alles kijken

Kun jij ook maar niet genoeg krijgen van je favoriete realityprogramma en wil je graag 24 uur per dag, 7 dagen per week online kijken? Dan vind je hier alles over de Big Brother live stream van 2023 en hoe je het programma gratis op je tv kunt kijken in Nederland via Videoland, NLZIET en in België.

Big Brother 2023 live stream

Er zijn twee livestreams beschikbaar, waarmee je via de 120 camera’s waarmee het Big Brother-huis in Duivendrecht in de gaten wordt gehouden kunt kijken waar de kandidaten hun dagen mee doorbrengen. De live streams zijn te bezoeken via de links hieronder, maar hiervoor dien je wel een abonnement op Videoland te hebben.

→ Ga direct naar de live streams van Big Brother op Videoland 👀

Gratis Big Brother online kijken

Verder krijgen we ook veelal de vraag binnen of het mogelijk is om gratis online Big Brother te streamen. Aangezien er enkel via betaalde kanalen online naar het programma te kijken is, kun je exclusief in Nederland gebruik maken van een gratis proefperiode bij NLZIET om toch de afleveringen van het programma zonder kosten te streamen. Als je na de gratis maand tevreden bent, kun je gewoon verder gaan met kijken. Ga hiervoor naar Big Brother op NLZIET en begin direct met je gratis proefperiode van een maand.

Ter verduidelijking: de 24/7 livestream is niet via de streamingdienst te volgen. Het gaat hier om de afleveringen die ‘s avonds worden uitgezonden op tv. Die kunnen live worden bekeken bij NLZIET via RTL 5 en vervolgens kunnen ze via de videodienst ook terug worden gekeken.

Big Brother op tv kijken

Helaas zijn er een paar beperkingen aan gebonden om Big Brother via je televisie te bekijken, maar het is absoluut wel mogelijk. Videoland heeft aangegeven op welke televisiemodellen de live stream beschikbaar is via apps van de streamingdienst. Hieronder kun je vinden bij welke televisie (merk en model) Big Brother op je tv te bekijken is.

Merk, model of methodeLive stream beschikbaar?
Samsung Tizen 2017 +Ja
Overige Samsung modellenNee
LGJa
PhilipsJa
Playstation 4Nee
PanasonicJa
Sony CEBNee
Sony Android tvJa
Phillips Android tvJa
ChromecastNee

Tussen deze opties zie je ook dat het niet mogelijk is om de live streams van Big Brother 2023 te casten naar je televisie met een Chromecast. Daarnaast is er op de spelcomputer Playstation 4 ook helaas geen mogelijkheid om de live streams in realtime te bekijken. Wel kun je met alle bovenstaande opties gewoon naar de dagelijkse uitzending van het programma kijken.

Big Brother kijken in Nederland

In Nederland is sinds 9 januari elke werkdag om 20:30 uur en elke zaterdag om 20:00 uur de nieuwste aflevering te zien bij RTL en natuurlijk bij Videoland.

Big Brother kijken in België

In België stream je de start van dit nieuwe seizoen op 9 januari om 20:35 uur op Play4, GoPlay en Play247. Daarna zul je elke werkdag om 19:35 uur (uitzending) en elke zaterdag om 20:00 uur (liveshow) kunnen genieten van een nieuwe aflevering. Ook is de livestream via Play247 en GoPlay te bekijken.

→ Ga direct naar Big Brother, hier op GoPlay ▶️

Dit is het nieuwe Big Brother huis