Bevestigd in toffe teaser: seizoen 2 van ‘Locke and Key’ komt op 22 oktober naar Netflix

Het duurt nu echt niet lang meer: de komst van Locke & Key seizoen 2 op Netflix is nabij! We wachtten al een tijdje op meer nieuws na de bekendmaking van een release datum in oktober, maar nu weten we na het vrijgeven van de teaser ook met zekerheid te zeggen wat de dag zal zijn: 22 oktober 2021!

Teaser: ‘Locke & Key’ seizoen 2 op Netflix

Seizoen 2 van ‘Locke & Key’ komt op 22 oktober naar Netflix

Heb je de teaser afgekeken? Dan is je vast ook het goede nieuws opgevallen. Eerder was alleen nog bekend dat Locke & Key seizoen 2 in oktober naar Netflix zou komen, maar nu hebben we eindelijk ook een exacte datum van de streamingdienst gekregen. De streamingdienst luidt het weekend van 23-24 oktober in door op vrijdag 22 oktober 2021 om 09:00 uur ‘s ochtends alle afleveringen van Locke & Key seizoen 2 online te zetten. Zo kun je het hele weekend gaan bingewatchen!

De Netflix-serie is nu al verlengd met een derde seizoen

Mocht je bang zijn dat er te weinig kijkmateriaal zal zijn en dat je zo door S2 heen bent, dan hoef je gelukkig niet getreurd te zijn. Netflix heeft namelijk al maanden geleden laten weten dat het niet bij 2 seizoenen blijft. De komst van Locke & Key seizoen 3 is al bevestigd vóórdat deel 2 überhaupt op het video on demand-platform te streamen is.

Verhaal en details van de serie

Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de overgebleven gezinsleden van de familie Locke -drie broers en zussen en hun moeder- naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse. Ze ontdekken dat het vol staat met magische sleutels die mogelijk verband houden met de dood van hun vader. Terwijl de Locke-kinderen de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon – die er alles aan doet om ze te stelen.

Titel: Locke & Key
Soort: Serie
Jaar: 2020
Seizoenen: 3 seizoenen
Categorie: Drama, Fantasy, Horror
Cast: Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones
IMDb: 7,4 uit 45.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com