Seizoen 2 van ‘Locke & Key’ is vanaf nu te zien op Netflix

Vanaf 7 februari 2020 kun je seizoen 1 van Locke & Key kijken op Netflix in België. De reviews spreken voor zich. Een overdonderende hoeveelheid recensies bevestigt dat we met Locke & Key van een heerlijke serie kunnen genieten. Inmiddels is door de streamingdienst officieel bevestigd dat er een tweede seizoen van Locke & Key zal volgen en vandaag verscheen dit nieuwe seizoen online. Benieuwd wat het nieuws over de cast, opnames, poster en release date zal zijn? Lees hier wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Locke & Key seizoen 2 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Locke & Key over?

Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de overgebleven gezinsleden van de familie Locke -drie broers en zussen en hun moeder- naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse. Ze ontdekken dat het vol staat met magische sleutels die mogelijk verband houden met de dood van hun vader. Terwijl de Locke-kinderen de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon – die er alles aan doet om ze te stelen.

Titel: Locke & Key
Soort: Serie
Jaar: 2020
Seizoenen: 3 seizoenen
Categorie: Drama, Fantasy, Horror
Cast: Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones
IMDb: 7,4 uit 45.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Locke & Key seizoen 2 op Netflix in België?

Brian Wright, Vice President ‘Original Series’ van Netflix laat weten: “Wereldwijd waren gezinnen in de ban van het verhaal van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. We zijn ontzettend trots dat we deel uitmaken van deze show. We kunnen daarom niet wachten op wat Carlton Cuse, Meredith Averill en hun creatieve team in petto voor ons hebben met seizoen 2.”

Ook heeft Netflix inmiddels in een bericht op Twitter laten weten dat het tweede seizoen van de fantasyserie vanaf 22 oktober 2021 op de streamingdienst te zien zal zijn.

  1. Waar kun je de serie Locke & Key online kijken?

    Locke & Key is een Netflix Original-serie en is daarom alleen op deze streamingdienst te bekijken. De serie zal dus niet verschijnen op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt Locke & Key seizoen 2 op Netflix in België?

    Vanaf 22 oktober 2021 zal het tweede seizoen van Locke & Key op Netflix te zien zijn.

→ Vergelijkbare series met Locke & Key vind je hier 🍿

Komt er een Locke & Key seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Goed nieuws, want de serie is verlengd met een derde deel! Op de pagina over Locke & Key seizoen 3 op Netflix vind je alles wat we tot nu toe weten over de release.

Welke teaser of trailer is er van Locke & Key seizoen 2?

Hieronder bekijk je de officiële trailer van Locke & Key seizoen 2.