Vanaf 7 februari 2020 kun je seizoen 1 van Locke & Key kijken op Netflix België. De reviews spreken voor zich. Een overdonderende hoeveelheid recensies bevestigt dat we met Locke & Key van een heerlijke serie kunnen genieten.

Inmiddels is door de streamingdienst officieel bevestigd dat er een tweede seizoen van Locke & Key zal volgen! Benieuwd wat het nieuws over de cast, opnames, poster en release date zal zijn? Lees hier wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Locke & Key S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Locke & Key over?

Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de overgebleven gezinsleden van de familie Locke -drie broers en zussen en hun moeder- naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse. Ze ontdekken dat het vol staat met magische sleutels die mogelijk verband houden met de dood van hun vader. Terwijl de Locke-kinderen de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon – die er alles aan doet om ze te stelen.

De serie Locke & Key is ook op IMDb te vinden!

Wanneer komt Locke & Key seizoen 2 op Netflix België?

Wanneer komt Locke & Key seizoen 2 op Netflix België?

De officiële datum is helaas nog niet bekend, maar naar verwachting komt het tweede seizoen van Locke & Key in 2021 naar Netflix Nederland!

→ Vergelijkbare series met Locke & Key vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van Locke & Key naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Brian Wright, Vice President ‘Original Series’ van Netflix laat weten: “Wereldwijd waren gezinnen in de ban van het verhaal van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. We zijn ontzettend trots dat we deel uitmaken van deze show. We kunnen daarom niet wachten op wat Carlton Cuse, Meredith Averill en hun creatieve team in petto voor ons hebben met seizoen 2.”

Komt er een Locke & Key seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is nog niet bekend of er ook een seizoen 3 van de Netflix Original zal volgen. Zodra we hier meer over weten, maken we het nieuws bekend via Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Locke & Key seizoen 2?

Jammer genoeg is enkel de trailer van het eerste seizoen van Locke & Key beschikbaar.

Locke & Key | Officiële trailer | Netflix