Slotseizoen van hitserie ‘Locke & Key’ staat sinds vandaag op Netflix

Sinds begin 2020 kunnen we genieten van het eerste seizoen van de populaire en mysterieuze serie Locke & Key bij Netflix in België, waarna deel 2 volgde in oktober ’21. Inmiddels is de serie uitgegroeid tot een fenomeen en werd de komst van het derde en laatste seizoen geprikt voor augustus 2022. Hier vind je alles over het nieuws, de trailer en de datum van Locke & Key seizoen 3 op Netflix.

Wanneer komt Locke & Key seizoen 3 op Netflix in België?

Het aftellen is eindelijk voorbij, want vanaf vandaag (woensdag 10 augustus 2022) is het derde seizoen van Locke & Key te bewonderen op Netflix. De eerste twee delen van de serie bestonden elk uit 10 episodes, maar seizoen 3 is net iets korter met 8 nieuwe afleveringen. Het volledige derde seizoen verscheen op de 10e dag van de maand online, dus je zult niet elke week hoeven wachten op een volgende episode. Veel kijkplezier gewenst!

Waar gaat het verhaal van Locke & Key over?

Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de overgebleven gezinsleden van de familie Locke -drie broers en zussen en hun moeder- naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse. Ze ontdekken dat het vol staat met magische sleutels die mogelijk verband houden met de dood van hun vader. Terwijl de Locke-kinderen de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon – die er alles aan doet om ze te stelen.

Titel: Locke & Key
Soort: Serie
Jaar: 2020
Seizoenen: 3 seizoenen
Categorie: Drama, Fantasy, Horror
Makers: Meredith Averill, Carlton Cuse, Aron Eli Coleite
Cast: Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones
IMDb: 7,4 uit 77.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Komt er een Locke & Key seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is er slecht nieuws voor fans van de serie die hopen op een langdurig kijkcijferkanon, want Locke & Key is na 3 seizoenen tot een einde gekomen. Maar on the bright side: het verhaal zal in ieder geval niet uitgemolken worden op deze manier.

Welke teaser of trailer is er van Locke & Key seizoen 3?

Hieronder vind je de zinderende trailer van het derde en allerlaatste seizoen van Locke & Key, zodat je alvast kunt opwarmen voor het bingewatchen van alle afleveringen.