Locke & Key seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Sinds begin 2020 kunnen we genieten van het eerste deel van de populaire en mysterieuze serie Locke & Key bij Netflix België. Inmiddels is de serie uitgegroeid tot een fenomeen en wordt de komst van het vervolgdeel verwacht voor begin 2021, maar al voor de release hiervan is door Netflix bekendgemaakt dat er ook een derde seizoen zal volgen! Hier vind je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Locke & Key seizoen 3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Locke & Key over?

Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de overgebleven gezinsleden van de familie Locke -drie broers en zussen en hun moeder- naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse. Ze ontdekken dat het vol staat met magische sleutels die mogelijk verband houden met de dood van hun vader. Terwijl de Locke-kinderen de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon – die er alles aan doet om ze te stelen.

Titel: Locke & Key
Soort: Serie
Jaar: 2020
Seizoenen: 3 seizoenen
Categorie: Drama, Fantasy, Horror
Makers: Meredith Averill, Carlton Cuse, Aron Eli Coleite
Cast: Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones
IMDb: 7.4 uit 38.809 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Locke & Key seizoen 3 op Netflix België?

  • Wanneer komt Locke & Key seizoen 3 op Netflix België?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het derde seizoen van Locke & Key naar Netflix België zal komen, maar naar verwachting zal de release datum rond eind 2022 liggen. Zodra we hier meer over weten, melden we het via je mail.

  • Waar kun je de serie Locke & Key online kijken?

    Locke & Key is een Netflix Original, waardoor de serie exclusief bij deze streamingdienst online te bekijken is.

→ Vergelijkbare series met Locke & Key vind je hier 🍿

Komt er een Locke & Key seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is enkel bekend dat er een derde deel na de release van het tweede seizoen zal volgen, maar de eventuele verlenging met een vierde seizoen van de serie is nog niet bevestigd. Zodra we hier meer over weten, verschijnt het nieuws op onze website en social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Locke & Key seizoen 3?

Er is helaas nog geen trailer beschikbaar van het derde seizoen, maar je kunt wel vast opwarmen voor de release met eerdere beelden van de serie.

Locke & Key | Officiële trailer | Netflix