Waar kun je de serie Loki (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Loki online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Loki online kijken?

✅ Disney+: Deze serie is sinds 9 juni 2021 exclusief te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Loki bij Disney+.

⛔️ Deze serie is niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime Video.

Verhaal van Loki (serie / 1 seizoen / 2021)

De lente van 2021 zal de lancering van de miniserie Loki brengen, maar tot voort kort waren we nog bang dat het Coronavirus roet in het eten zou kunnen gooien. Loki is gedebuteerd op Disney+ op 9 juni 2021 met de God van het Kwaad als hij uit de schaduw van zijn broer stapt in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Tom Hiddleston keert terug als titelpersonage, vergezeld van Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku en Richard E. Grant. Kate Herron regisseert Loki, en Michael Waldron is hoofdschrijver.

Streaming informatie over de serie

Titel: Loki
Soort: Serie
Jaar: 2021
Studio: Marvel
Duur: 6 afleveringen van ± 45 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasy
Regisseur: Michael Waldron
Cast: Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant
IMDb: 8.1 uit 61.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Disney+