Nieuwe Marvel-serie ‘Loki’ is nu van start op Disney+

Marvel-fans, opgelet! Het is een mooi jaar voor jullie op de magische streamingdienst Disney+ met de komst van WandaVision in januari en The Falcon and the Winter Soldier in maart, maar er is nu ook een nieuwe serie vanuit het MCU bekendgemaakt. Vanaf 9 juni 2021 kun je genieten van de Marvel-serie Loki op Disney+.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic en Star te kijken ✅

Marvel-serie Loki op Disney+ in België

Wanneer komt de serie Loki op Disney+?

Vanaf vrijdag 9 juni 2021 zal Loki te zien zijn op Disney+ in België. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering van de 6-delige serie online.

Waar gaat Loki over?

Loki gaat over de God van het Kwaad die uit de schaduw van zijn broer stapt in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame.

Kun je Loki gratis online kijken?

Om naar deze nieuwe serie van Disney te kijken, heb je een abonnement op Disney+ nodig. Lees meer over de prijs van een abonnement via de pagina wat kost Disney+.

→ Alles van Disney vind je ook hier

Verhaal van Loki op Disney+

De lente van 2021 zal de lancering van de miniserie Loki brengen, maar tot voort kort waren we nog bang dat het Coronavirus roet in het eten zou kunnen gooien. Loki is ingesteld op debuut op Disney+ op 9 juni 2021 met de God van het Kwaad als hij uit de schaduw van zijn broer stapt in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Tom Hiddleston keert terug als titelpersonage, vergezeld van Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku en Richard E. Grant. Kate Herron regisseert Loki, en Michael Waldron is hoofdschrijver.

Ga direct naar alle Marvel films en series op Disney+ 🦸‍♂️

Trailer

Details van de serie

Titel: Loki
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasy
Cast: Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant
Kijken: Ga direct naar Disney+