Slotstuk van eerste seizoen Marvel-serie ‘Loki’ is vanaf vandaag te zien op Disney+

Bitterzoet nieuws voor liefhebbers van Loki op Disney+, want seizoen 1 van de razend populaire serie van Marvel komt nu toch echt tot een einde. De serie met Tom Hiddleston, Owen Wilson, Sophia Di Martino en meer topacteurs blijkt razend populair te zijn. Het slotstuk, aflevering 6, is vanaf woensdag 14 juli 2021 te zien op Disney’s streamingdienst.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic en Star te kijken ✅

Slotstuk seizoen 1 van Marvel-serie Loki (aflevering 6) staat nu op Disney+

De zesde en laatste aflevering van Loki seizoen 1 staat nu op je te wachten bij Disney+. Vanaf woensdag 14 juli 2021 om 09:00 uur is de slotaflevering van de Marvel-serie te bekijken. Bereid je maar voor, want het belooft een waar spektakelstuk te worden. Loki en Sylvie zullen eindelijk oog in oog komen te staan met de mastermind achter de Time Variance Authority en meer te weten zullen komen over de manier waarop de tijdlijnen gecontroleerd worden. Zou het ze lukken om uit de Void te ontsnappen?

Komt er ook een tweede seizoen van Loki op Disney+ of is de serie nu afgelopen?

Eerst bleef de officiële bevestiging van de komst van een tweede seizoen van Loki nog uit, maar op het einde van de zesde aflevering verlost een stempel met de tekst “Loki zal terugkeren in seizoen 2.” ons toch eindelijk uit onze onwetendheid. Geheel verrassend is de verlenging niet, want we hadden al een paar interessante indicaties voor de komst van een vervolgseizoen.

Ten eerste is Loki niet uitgebracht als een miniserie. Dit was wel de titel die The Walt Disney Company had gegeven aan de voorgaande series, WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier. Hiermee wordt meestal bedoeld dat er geen tweede seizoen op de planning staat en dat de serie eigenlijk als een soort verlengde film in delen als een serie zal worden uitbracht.

Ten tweede blijkt Loki een waanzinnig kijkcijferkanon voor Disney+ te zijn. In de week van de lancering werd maar liefst 731 miljoen minuten naar de Marvel-serie gekeken, waarmee de records van WandaVision (434 miljoen minuten) en The Falcon and the Winter Soldier (495 miljoen minuten) werkelijk waard verpletterd zijn.

Ten derde is er een vakblad uit de filmindustrie, Production Weekly, dat bijhoudt wanneer producties van nieuwe films en series op de planning staan. Voor Loki staat aangegeven dat januari 2022 het aangewezen tijdvak is voor de productie van Loki 2.

We houden je op de hoogte van het laatste nieuws over de verlenging van de serie in het artikel over Loki seizoen 2 op Disney+.

Uitzendschema van de Marvel-serie

De zesde aflevering is op 14 juli 2021 online verschenen op Disney+. Het slotstuk van seizoen 1 volgt na Glorious Purpose (Afl. 1 | 9 juni 2021), The Variant (Afl. 2 | 16 juni 2021), Lamentis (Afl. 3 | 23 juni 2021), The Nexus Event (Afl. 4 | 30 juni 2021) en Journey Into Mystery (Afl. 5 | 7 juli 2021).

AfleveringTitelDatum
1Glorious Purpose9 juni 2021
2The Variant16 juni 2021
3Lamentis23 juni 2021
4The Nexus Event30 juni 2021
5Journey Into Mystery7 juli 2021
6NNB14 juli 2021

Ga direct naar alle Marvel films en series op Disney+ 🦸‍♂️

Verhaal, details en trailer van Loki op Disney+

De lente van 2021 zal de lancering van de miniserie Loki brengen, maar tot voort kort waren we nog bang dat het Coronavirus roet in het eten zou kunnen gooien. Loki is ingesteld op debuut op Disney+ op 9 juni 2021 met de God van het Kwaad als hij uit de schaduw van zijn broer stapt in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Tom Hiddleston keert terug als titelpersonage, vergezeld van Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku en Richard E. Grant. Kate Herron regisseert Loki, en Michael Waldron is hoofdschrijver.

Titel: Loki
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen van 6 afleveringen à 45 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasy
Maker: Michael Waldron
Cast: Tom Hiddleston, Owen Wilson, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku
Kijken: Bekijk direct bij Disney+