Marvel-serie ‘Loki’ officieel verlengd met seizoen 2 door Disney+

Het eerste seizoen van Marvel‘s fantasyserie Loki bleek een enorm succes te zijn op Disney+. Nu zijn fans benieuwd of en wanneer de serie met Tom Hiddleston terug zal keren, want zoals we hebben geleerd… “Loki’s overleven.” Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Loki seizoen 2 op Disney Plus?

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic en Star te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Loki over?

De lente van 2021 zal de lancering van de miniserie Loki brengen, maar tot voort kort waren we nog bang dat het Coronavirus roet in het eten zou kunnen gooien. Loki is ingesteld op debuut op Disney+ op 9 juni 2021 met de God van het Kwaad als hij uit de schaduw van zijn broer stapt in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Tom Hiddleston keert terug als titelpersonage, vergezeld van Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku en Richard E. Grant. Kate Herron regisseert Loki, en Michael Waldron is hoofdschrijver.

Titel: Loki
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen van 6 afleveringen à 45 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasy
Maker: Michael Waldron
Cast: Tom Hiddleston, Owen Wilson, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku
Kijken: Bekijk direct bij Disney+

Wanneer komt Loki seizoen 2 op Disney Plus in België?

Eerst bleef de officiële bevestiging van de komst van een tweede seizoen van Loki nog uit, maar op het einde van de zesde aflevering verlost een stempel met de tekst “Loki zal terugkeren in seizoen 2.” ons toch eindelijk uit onze onwetendheid. Geheel verrassend is de verlenging niet, want we hadden al een paar interessante indicaties voor de komst van een vervolgseizoen.

Ten eerste is Loki niet uitgebracht als een miniserie. Dit was wel de titel die The Walt Disney Company had gegeven aan de voorgaande series, WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier. Hiermee wordt meestal bedoeld dat er geen tweede seizoen op de planning staat en dat de serie eigenlijk als een soort verlengde film in delen als een serie zal worden uitbracht.

Ten tweede blijkt Loki een waanzinnig kijkcijferkanon voor Disney+ te zijn. In de week van de lancering werd maar liefst 731 miljoen minuten naar de Marvel-serie gekeken, waarmee de records van WandaVision (434 miljoen minuten) en The Falcon and the Winter Soldier (495 miljoen minuten) werkelijk waard verpletterd zijn.

Ten derde is er een vakblad uit de filmindustrie, Production Weekly, dat bijhoudt wanneer producties van nieuwe films en series op de planning staan. Voor Loki staat aangegeven dat januari 2022 het aangewezen tijdvak is voor de productie van Loki 2.

  1. Waar kun je de serie Loki online kijken?

    Loki is exclusief bij Disney+ te streamen. Andere streamingdiensten bieden deze serie niet aan, omdat het een Disney+ Original is. Voor meer informatie over een lidmaatschap ga je naar de pagina wat kost Disney+.

  2. Wanneer komt het tweede seizoen van Loki naar Disney+?

    Volgens Production Weekly staan de opnames van Loki seizoen 2 op de planning voor januari 2022. Als dat klopt, zal het tweede deel van de Marvel-serie naar verwachting rond eind 2021-begin 2022 te bekijken zijn op Disney+. We laten het je weten via je mail zodra er een datum bekend is.

Komt er een Loki seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we momenteel nog niet of er ook nog een derde seizoen van Loki komt, omdat ook de komst van deel 2 pas net officieel bevestigd is. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Loki seizoen 2?

Op het moment van schrijven zijn er nog geen beelden van het tweede seizoen, maar je kunt wel alvast opwarmen met de trailer van Loki deel 1.