‘Loki’ is terug! Seizoen 2 is vanmorgen van start gegaan op Disney+

Kijk jij ook al twee jaar lang uit naar het tweede seizoen van Marvel-serie Loki? Vandaag is het dan ein-de-lijk zover. Disney+ heeft de allereerste aflevering vanmorgen aan het aanbod toegevoegd, en het nieuwe seizoen belooft weer erg spectaculair te worden.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit is het verhaal van ‘Loki’ seizoen 2

In het tweede seizoen van Loki keert Tom Hiddleston uiteraard terug als de titulaire held. Ook Owen Wilson is er gewoon weer bij, ook al leek het aan het einde van het eerste seizoen nog alsof zijn personage Mobius het niet overleefd had. Daarnaast keren Sylvia, Ravonna Renslayer en Casey allemaal terug.

Tijdens de nieuwe afleveringen probeert Loki samen met Mobius opnieuw het kwaad te bestrijden. De eerste kijkers hebben de afleveringen al mogen zien en zijn hier razend enthousiast over. Zo noemen recensenten het “een episch en groot verhaal”, “voortreffelijk” en zelfs “Marvels beste seizoen ooit”. Hieronder bekijk je de spectaculaire trailer.

‘Loki’ is vanaf nu iedere vrijdag te zien

Al in juli 2021 werd bevestigd dat Loki een nieuw seizoen zou krijgen. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder en is ons geduld dus behoorlijk op de proef gesteld. Gelukkig was het vandaag, op vrijdag 6 oktober, eindelijk zover en is de allereerste aflevering van seizoen 2 nu te zien op Disney+.

Er komen wekelijkse afleveringen, die je iedere vrijdagochtend in het aanbod van de streamingdienst kunt verwachten. Omdat het nieuwe seizoen net als het eerste uit zes afleveringen bestaat, valt de seizoensfinale op vrijdag 9 november. Dit levert het volgende uitzendschema op:

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag5 oktober 2023
2Vrijdag12 oktober 2023
3Vrijdag19 oktober 2023
4Vrijdag26 oktober 2023
5Vrijdag2 november 2023
6Vrijdag9 november 2023

Meer informatie over ‘Loki’

In Loki van Marvel Studios vervolgt de listige schurk Loki (Tom Hiddleston) zijn rol van de God van het Onheil in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. De regie is van Kate Herron, de schrijver is Michael Waldron.

TitelLoki
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Fantasy
IMDb8,2 uit 339.000 stemmen
MakerMichael Waldron
CastTom Hiddleston, Owen Wilson, Eugene Cordero, Gugu Mbatha-Raw

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.