Seizoen 2 van Disney+ Star Original-serie ‘Love, Victor’ komt uit op 11 juni 2021

Samen met Helstrom, Solar Opposites en Big Sky werd de populaire Hulu-serie Love, Victor in België één van de allereerste Star Originals. Sinds 23 februari 2021 verscheen elke week een nieuwe aflevering, maar fans zijn natuurlijk benieuwd of er ook een tweede seizoen zal komen. Gelukkig hebben we goed nieuws voor ze. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Love, Victor seizoen 2 op Disney Plus?

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Love, Victor over?

Victor is een nieuwe student aan de Creekwood High School op zijn eigen reis van zelf-ontdekking, het onder ogen zien van uitdagingen thuis, het aanpassen aan een nieuwe stad, en het worstelen met zijn seksuele geaardheid.

Titel: Love, Victor
Jaar: 2020
Soort: Serie
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Komedie, Drama, Romantiek
Makers: Isaac Aptaker, Elizabeth Berger
Cast: Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel
IMDb: 8.1 uit 6.700 stemmen op IMDb

Wanneer komt Love, Victor seizoen 2 op Disney Plus België?

Inmiddels heeft streamingdienst Hulu, onderdeel van The Walt Disney Company in de Verenigde Staten, laten weten dat Love, Victor terugkeert voor een tweede seizoen op 11 juli 2021. Dat nieuws werd naar buiten gebracht met een tweet van het video on demand-platform.

De vraag is of het tweede seizoen van de populaire serie ook te zien zal zijn op Disney+ in België vanaf 11 juni 2021. Het is niet onwaarschijnlijk dat dit het geval zal zijn, aangezien zowel Hulu als Star onderdelen zijn van The Walt Disney Company en Love, Victor is uitgebracht als een Star Original-serie in België en een Hulu Original-serie in Amerika. Dit is echter nog niet bevestigd door Disney+.

  • Waar kun je de serie Love, Victor online kijken?

    Love, Victor is exclusief bij Disney+ te streamen. Andere streamingdiensten bieden deze serie niet aan, omdat het een Disney+ Star Original is. Voor meer informatie over een lidmaatschap ga je naar de pagina wat kost Disney+.

  • Wanneer komt het tweede seizoen van Love, Victor naar Disney+?

    Het tweede seizoen van Love, Victor wordt op 11 juni 2021 gelanceerd en komt waarschijnlijk dan ook naar Disney+ in België. Zodra er zekerheid is, delen we het nieuws met jou via je mail.

Komt er een Love, Victor seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we momenteel nog niet of er ook nog een derde seizoen van Love, Victor komt. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Love, Victor seizoen 2?

Er zijn nog geen beelden van het tweede seizoen van Love, Victor. Wel kun je alvast opwarmen met de trailer van deel 1!

Love, Victor - Trailer (Official) • A Hulu Original