Disney+ Original-serie ‘Love, Victor’ is verlengd met een derde seizoen

De makers van Love, Victor hebben wel een heel mooi moment uitgekozen om de serie officieel met een nieuw seizoen te verlengen, want tijdens de Pride Week 2021 werd bekend dat we nieuwe afleveringen van de serie mogen verwachten. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Love, Victor seizoen 3 op Disney Plus?

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Love, Victor over?

Victor is een nieuwe student aan de Creekwood High School op zijn eigen reis van zelf-ontdekking, het onder ogen zien van uitdagingen thuis, het aanpassen aan een nieuwe stad, en het worstelen met zijn seksuele geaardheid.

Titel: Love, Victor
Jaar: 2020
Soort: Serie
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Komedie, Drama, Romantiek
Makers: Isaac Aptaker, Elizabeth Berger
Cast: Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel
IMDb: 8.1 uit 11.000 stemmen

Wanneer komt Love, Victor seizoen 3 op Disney Plus in België?

Het tweede seizoen van de Amerikaanse romantische dramaserie Love, Victor is nog niet eens in zijn geheel op Disney+ te bekijken in België en nu is al bekendgemaakt dat er ook een derde deel zal volgen. Dat liet TVLine weten. Wanneer het volgende seizoen zal verschijnen, is nog niet bekend. Naar alle waarschijnlijkheid zal het echter niet voor 2022 zijn.

  1. Waar kun je de serie Love, Victor online kijken?

    Love, Victor is exclusief bij Disney+ te streamen. Andere streamingdiensten bieden deze serie niet aan, omdat het een Disney+ Star Original is. Voor meer informatie over een lidmaatschap ga je naar de pagina wat kost Disney+.

  2. Wanneer komt het derde seizoen van Love, Victor naar Disney+?

    Op dit moment weten we nog niet wanneer seizoen 3 van Love, Victor op Disney+ te zien zal zijn. Het zal waarschijnlijk pas in 2022 zijn. Wanneer we meer weten over de release datum, hoor je het als eerste via je mail.

Komt er een Love, Victor seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we momenteel nog niet of er ook nog een vierde seizoen van Love, Victor komt. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Love, Victor seizoen 3?

Er is nog geen trailer van het derde deel van deze serie naar buiten gebracht, maar wel kun je je alvast klaarmaken voor de release met de beelden van seizoen 2.