Staat ‘Luca’ (film, 2021) op Netflix?

Sinds 18 juni 2021 is de nieuwe Pixar-film Luca op de streamingdienst Disney+ te zien. Het is niet vaak dat de geliefde animatiestudio een film lanceert (zie ook de 10 meest recente Pixar-films), dus maak je maar alvast klaar voor 1.5 uur aan heerlijk kijkgenot. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de film ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: staat Luca (film uit 2021) op Netflix?

Staat de Pixar-film Luca uit 2021 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze film is helaas niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime Video. Dat zal ook in de toekomst niet gebeuren, omdat het gaat om een Original-film van Disney+.

Waar kun je deze film wel online bekijken?

✅ Disney+: Deze film is sinds 18 juni 2021 te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Luca bij Disney+.

Verhaal, details en trailer van Luca (2021)

Een jonge jongen beleeft een onvergetelijke zomer aan de Italiaanse Rivièra, vol met gelato, pasta en eindeloze scooterritjes. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend, maar al het plezier wordt bedreigd door een diep gekoesterde geheim: hij is een zeemonster uit een andere wereld net onder het oppervlak van de oceaan.

Titel: Luca
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 1 uur en 35 minuten
Categorie: Animatie, Avontuur, Komedie
Regisseur: Enrico Casarosa
Cast: Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Emma Berman, Saverio Raimondo, Maya Rudolph
Kijken: Bekijk direct op Disney+