Disney+ deelt nieuwe trailer van Pixar-film ‘Luca’ (vanaf 18 juni voor iedere abonnee te zien)

Was jij al aan het aftellen tot de nieuwe Pixar-animatiefilm Luca naar Disney+ komt op 18 juni 2021? Dan hebben we nog wat extra materiaal verzameld om het wachten te verzachten, want er zijn nu een gloednieuwe trailer en filmposter uitgebracht! Check ze allebei snel hieronder en lees verder om meer te weten te komen over het verhaal en de details van de film.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Trailer: Luca (vanaf 18 juni 2021 te zien op Disney+)

Kun jij ook niet wachten tot Luca naar Disney+ komt? Bekijk dan nu snel de gloednieuwe trailer van de nieuwe Pixar-film!

Filmposter

Naast een nieuwe trailer, heeft Disney met Pixar ook de Nederlandstalige filmposter van Luca uitgegeven. Check hem hieronder en maak je vast klaar voor de lancering van de film op vrijdag 8 juni 2021 bij Disney+.

Poster Luca Pixar film Disney
Beeld: Disney / Pixar

→ Alles van Pixar vind je ook hier

Verhaal en details van de nieuwe Pixar-film

Midden in een prachtige badplaats aan de Italiaanse Riviera, volgen we in deze nieuwe Disney en Pixar-film Luca een coming-of-age verhaal over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft vol met gelato, pasta en eindeloze scootertochten. Luca (ingesproken door Jacob Tremblay) deelt deze avonturen met zijn beste vriend Alberto (Jack Dylan Grazer), maar al het plezier wordt bedreigd door een diepgeworteld geheim: ze zijn zeemonsters uit een andere wereld, die net onder het wateroppervlak ligt.

Luca is geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde Enrico Casarosa (La Luna) en geproduceerd door Andrea Warren (Lava, Cars 3).

Titel: Luca
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: Nog niet bekend
Categorie: Animatie, Avontuur, Komedie
Regisseur: Enrico Casarosa
Schrijvers: Jesse Andrews, Mike Jones
Cast: Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Maya Rudolph
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Veelgestelde vragen over Luca (2021) op Disney+

Wanneer komt Luca op Disney+?

Vanaf vrijdag 18 juni 2021 zal de nieuwe Pixar-film Luca te zien zijn op Disney+ in België. Er is geen VIP-toegang vereist zoals bij Cruella of Black Widow, waardoor iedere abonnee van de streamingdienst de film vanaf die datum zal kunnen bekijken.

Waar gaat Luca over?

Een jonge jongen beleeft een onvergetelijke zomer aan de Italiaanse Rivièra, vol met gelato, pasta en eindeloze scooterritjes. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend, maar al het plezier wordt bedreigd door een diep gekoesterde geheim: hij is een zeemonster uit een andere wereld net onder het oppervlak van de oceaan.

Kun je Luca gratis online kijken?

Om naar deze nieuwe film van Pixar te kijken, heb je een abonnement op Disney+ nodig. Lees meer over de prijs van een abonnement via de pagina wat kost Disney+.