Wanneer (dag & tijd) komt Lucifer seizoen 6 op Netflix?

Is de wekker al gezet? Ben je al aan het aftellen? Het zesde en allerlaatste seizoen van Lucifer met de bloedhete Tom Ellis staat nu echt op het punt van beginnen bij Netflix. Op vrijdag 10 september 2021 is het zo ver. Maar jij zou natuurlijk graag willen weten hoe laat je voor de buis kunt gaan zitten. Hierover vind je het antwoord op de vraag: hoe laat komt Lucifer seizoen 6 op Netflix?

Hoe laat komt seizoen 6 van Lucifer op Netflix?

Netflix Original-films en series verschijnen altijd om 09:00 uur ‘s ochtends op de streamingdienst op de afgesproken dag. Seizoen 6 van Lucifer zal dus vanaf vrijdag 10 september 2021 om 09:00 uur ‘s ochtends te zien zijn op Netflix.

Het hoofdkantoor van Netflix bevindt zich namelijk in Californië, waar ze de tijdzone Pacific Time (PT) hanteren. Als het hier in België 09:00 uur ‘s ochtends is, is het daar 00:00 uur ‘s nachts. En precies wanneer 3 september 2021 begint bij het hoofdkantoor, om 00:00 uur Pacific Time en dus om 09:00 uur Midden-Europese Tijd (de tijd in België), wordt de serie online gezet bij Netflix.

Uit hoeveel afleveringen bestaat seizoen 6 van de Netflix-serie ‘Lucifer’?

We kunnen het goed begrijpen als je niet helemaal meer weet wat je moet verwachten wanneer er een nieuw seizoen van Lucifer op Netflix verschijnt. Deel 1 bestond uit 13 afleveringen, waarna we in deel 2 en 3 werden verwend met maar liefst 18 en 26 episodes! Vervolgens kwamen in deel 4 & 5 respectievelijk 10 en 16 afleveringen online.

Het slotseizoen van Lucifer wordt echter niet al te lang. Seizoen 6 bevat in totaal 10 afleveringen, wat met gemiddelde duur van naar verwachting 45-60 minuten toch al snel voor 8-10 uur kijkplezier gaat zorgen. Al deze nieuwe afleveringen zullen ook op vrijdag 10 september 2021 tegelijkertijd online komen. Dat wordt dus weer genieten en het hele weekend bingewatchen!

Titels van de afleveringen van Lucifer seizoen 6 op Netflix zijn ook al bekendgemaakt

Natuurlijk kunnen we niet wachten tot de lancering van de allerlaatste set afleveringen, dus willen we het liefst van tevoren zo veel mogelijk over het nieuwe seizoen te weten komen. Hieronder vind je hoe de afleveringen zullen heten, door wie ze geregisseerd worden en wie het verhaal heeft geschreven.

AfleveringTitelRegisseurSchrijver
1“Nothing Ever Changes Around Here”Kevin AlejandroMike Costa
2“Buckets of Baggage”Richard Speight, Jr.Jen Graham Imada
3“Yabba Dabba Do Me”Nathan HopeJoe Henderson
4“Pin the Tail on the Baddie”Viet NguyenCarly Woodworth
5“The Murder of Lucifer Morningstar”Lisa DemaineLloyd Gilyard Jr.
6“A Lot Dirtier Than That”Claudia YarmyIldy Modrovich
7“My Best Friend”Nathan HopeJulia Fontana
8NNBDB WoodsideChris Rafferty
9“Goodbye, Lucifer”Karen GaviolaAiyana White
10“Partners ‘Til the End”Sherwin ShilatiJoe Henderson & Ildy Modrovich

Bekijk alvast de trailer om in de stemming te komen

Hieronder vind je de trailer van het allerlaatste seizoen van Lucifer. Zo ben je helemaal klaar voor de lancering van de episodes op vrijdag 10 september.