Tweede deel van Franse hitserie Lupin is nu te zien op Netflix

Omar Sy wist in Intouchables de harten te stelen van menig filmliefhebber en is na optredens als Demain Tout Commence en Samba nu te zien in een eigen Netflix Original-serie. De mysterieuze Franse misdaadserie gebaseerd op de boeken over Arsène Lupin door Maurice Leblanc is met veel bombarie aangekondigd onder de titel Lupin. Vind hieronder wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Lupin deel 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Lupin over?

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin wil de heer Assane Diop zijn vader wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Titel: Lupin
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen (3 delen)
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
Cast: Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella
IMDb: 7.6 uit 65.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Lupin op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Lupin deel 2 op Netflix België?

Goed nieuws, want inmiddels is het tweede deel van Lupin op Netflix te zien. Aflevering 6-10 van seizoen 1 verschenen op vrijdag 11 juni 2021 online op de streamingdienst.

  1. Waar kun je Lupin online kijken?

    Lupin is een Original serie van Netflix en is daarom exclusief op deze streamingdienst te bekijken. De serie zal dan ook niet op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform te zien zijn.

  2. Wanneer komt Lupin deel 2 op Netflix België?

    Het tweede deel van Lupin (aflevering 6-10 van seizoen 1) is vanaf 11 juni 2021 op Netflix te zien.

→ Vergelijkbare series met Lupin vind je hier 🍿

Komt er een Lupin deel 3 of is deel 2 het laatste seizoen van de serie?

Lupin seizoen wordt anders dan gebruikelijk uitgebracht in twee delen van seizoen 1. Zo krijg je de volgende verdeling van seizoenen:

  • Deel 1: seizoen 1A (8 januari 2021)
  • Deel 2: seizoen 1B (zomer 2021)
  • Deel 3: seizoen 2 (datum onbekend)

Het kan allemaal wat verwarrend zijn, maar juist over dat derde deel is inmiddels meer bekendgemaakt: er komt een Lupin deel 3 op Netflix! Eerder werd in een interview met Radio Times door de co-maker en -schrijver van de Franse serie Lupin, George Kay, al aangegeven dat er al wordt gewerkt aan seizoen 2 (deel 3) van de serie. Hij vertelt: “We zijn het verhaal aan het uitwerken en ik ben er zeker van dat dat er zal komen. We zijn actief aan het storylinen met echt vertrouwen dat dat gaat gebeuren, want de reactie op de eerste vijf afleveringen [van seizoen één] zou suggereren dat we alle kans hebben dat [seizoen twee] volgend jaar [2022] zou komen… tenzij er iets helemaal misgaat!”

Verder vertelt de maker ook dat hoofdrolspeler Omar Sy erg betrokken is in dit proces: “Dingen zien er goed uit, in principe, en we zijn aan het storylinen, en Omar is echt betrokken bij zijn karakter – hij is echt actief en echt scherp als het gaat om de scripts en Assane’s reis door die verhalen. Dus ja, het is spannend. Het is spannend om er meer op te bouwen, en om de wateren te vertroebelen en om meer conflicten en complicaties te creëren.”

Welke teaser of trailer is er van Lupin seizoen 2?

Door Assanes verlangen naar wraak op Hubert Pelligrini is zijn familie verwoest. Nu moet hij, met zijn rug tegen de muur, een nieuw plan bedenken, ook al brengt hij daarmee zichzelf in gevaar. Bekijk de trailer van het tweede deel van Lupin (seizoen 1B) nu direct hieronder.