Netflix deelt nieuwe beelden van Lupin deel 2 (vanaf zomer 2021 te zien)

Of je nou een beetje verliefd bent geworden op de verhaallijn uit de mysterieuze Franse misdaadserie Lupin of op de hoofdrolspeler Omar Sy zelf, maakt eigenlijk niet uit. Dikke kans dat je net als vele andere kijkers wereldwijd gewoon gek bent op dit nieuwe kijkcijferkanon van Netflix. Nu we aan het aftellen zijn tot de lancering van deel 2 (seizoen 1B) in de zomer van 2021, zijn deze splinternieuwe beelden dan ook zeker welkom. Bekijk ze snel hieronder.

Netflix toont gloednieuwe beelden van Lupin deel 2 (seizoen 1B)

In de nieuwe beelden, die op woensdagmiddag 5 mei werden gedeeld door Netflix, zien we hoofdzakelijk de hoofdrolspeler Omar Sy in zijn rol als Assane Diop. De nieuwe beelden worden vergezeld met een korte synopsis van seizoen 1B.

“De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar.”

Teaser van Lupin deel 2 is eerder al gedeeld door Netflix

Eerder werd al de teaser van Lupin deel 2 vertoond door Netflix. Hierin kwamen we te weten dat de 5 nieuwe afleveringen vanaf de zomer van 2021 op de streamingdienst te zien zullen zijn. Een exacte datum is vooralsnog niet bekend.

Aantal afleveringen en release datum van Lupin deel 2 op Netflix

Het tweede deel van seizoen 1 van Lupin zal wederom 5 afleveringen tellen, waarschijnlijk weer van ongeveer 45 minuten per stuk. Hierdoor zul je dus deze zomer opnieuw bijna 4 uur aan kijkplezier beleven aan de mysterieuze Franse misdaadserie met Omar Sy.

Zoals je net al las, zal de release datum in de zomer van 2021 liggen. Een exacte datum is nog niet bekend, want dit is het enige nieuws dat Netflix tot nu toe over de lancering heeft gedeeld. Zodra we meer weten, zullen we het natuurlijk op de website en social media kanalen van Streamwijzer met je delen.

Verhaal en informatie over de serie

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin wil de heer Assane Diop zijn vader wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

  • Deel 1: seizoen 1A (8 januari 2021)
  • Deel 2: seizoen 1B (zomer 2021)
  • Deel 3: seizoen 2 (datum onbekend)

Titel: Lupin
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
Cast: Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella
IMDb: 7.6 uit 49.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Lupin op Streamwijzer vind je hier

→ Vergelijkbare series met Lupin vind je hier 🍿