Maid seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Netflix heeft een nieuwe miniserie gelanceerd die razend populair is, gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een jonge moeder die een baan vindt als schoonmaakster na een gewelddadige relatie. Ze vecht ervoor om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor haar kleine familie op te bouwen. Benieuwd of er ook een vervolgseizoen zal komen? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Maid seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Maid seizoen 2 op Netflix in België?

Netflix beantwoordt de vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen meestal enkele maanden na de lancering. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers. Op dit moment kunnen we dus helaas nog niet zeggen of er wel of niet een tweede seizoen van Maid komt, want dat is door de streamingdienst nog niet ontkend of bevestigd.

Wel zijn er nu al goede tekenen, want de serie wordt wereldwijd uitzonderlijk goed bekeken. Het verhaal van het gelijknamige boek van Stephanie Land (waarop de serie gebaseerd is) is helemaal verteld, maar dat betekend niet dat er niet een nieuw verhaal bij kan worden geschreven voor meer afleveringen van de Netflix-serie.

  1. Waar kun je Maid online kijken?

    De serie Maid is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt Maid seizoen 2 op Netflix in België?

    Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van de serie Maid op Netflix zal verschijnen. Mocht het wel gebeuren, dan zal het waarschijnlijk niet voor 2022 zijn. We houden je als eerste op de hoogte via je mail als er nieuws is.

→ Vergelijkbare series met Maid vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van Maid over?

Geïnspireerd door de New York Times best-selling memoir, Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive van Stephanie Land. MAID volgt het verhaal van Alex, een alleenstaande moeder die het huishouden oppakt om – ternauwernood – de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze ontsnapt aan een gewelddadige relatie en dakloosheid overwint om een beter leven voor haar dochter Maddy te creëren. Gezien door de emotionele maar humoristische lens van een wanhopige maar vastberaden vrouw, is deze serie een rauwe en inspirerende verkenning van de veerkracht van een moeder.

SoortSerie
Jaar2021
TaalEngels
Datum1 oktober 2021 vanaf 09:00 uur te zien
Duur1 seizoen van 10 afleveringen
CategorieKomedie, Drama
RegisseurMolly Smith Metzler
CastMargaret Qualley, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Andie MacDowell, Tracy Vilar, Billy Burke, Rylea Nevaeh Whittet, B. J. Harrison
BoekGebaseerd op het gelijknamige boek van Stephanie Land
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Maid seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een derde deel van Maid zal volgen, omdat ook de komst van seizoen 2 nog niet bevestigd is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Maid seizoen 2?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van een mogelijk vervolgseizoen van Maid, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de serie om alvast in de stemming te komen.


Synopsis: Netflix