Henry Cavill schittert vanaf nu als Superman in ‘Man of Steel’ op Amazon Prime Video

Fans van The Witcher, opgelet! Henry Cavill, de hoofdrolspeler uit de populaire Netflix-serie, is vanaf nu ook op Amazon Prime Video te zien in de film Man of Steel. De superheldenfilm van Zack Snyder waarin Cavill de rol van Superman vertolkt was al op Netflix te zien, maar is nu ook beschikbaar voor abonnees die alleen een lidmaatschap bij Prime Video hebben lopen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Man of Steel (film, 2013) op Amazon Prime Video in België

Onder de nieuwe films en series op Prime Video in april 2021 vallen bijvoorbeeld de Blockbuster Tenet uit 2020 en seizoen 1 van Them, maar ook Henry Cavill’s Man of Steel uit 2013. Sinds vorige week is ook Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016, tevens met Cavill als Superman, op de streamingdienst te zien. Verder komt morgen, op dinsdag 20 april 2021, de gloednieuwe film The Marksman met Liam Neeson in de hoofdrol online.

Verhaal

Een jonge jongen ontdekt dat hij buitengewone krachten heeft en niet van deze aarde is. Als jonge man gaat hij op reis om te ontdekken waar hij vandaan komt en waarvoor hij hierheen is gestuurd. Maar de held in hem moet naar boven komen als hij de wereld van de ondergang wil redden en het symbool van hoop voor de hele mensheid wil worden.

Trailer


Details van de film

Titel: Man of Steel
Jaar: 2013
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Sci-Fi
Duur: 2 uur en 23 minuten
Regisseur: Zack Snyder
Schrijvers: David S. Goyer, Christopher Nolan, Jerry Siegel
Cast: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon
IMDb: 7.0 uit 712.000 stemmen

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in België vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over Man of Steel op Amazon Prime Video

  1. Vanaf wanneer kun je Man of Steel (2021) online bekijken?

    Vanaf 19 april 2021 is de film Man of Steel in België te zien op de streamingdienst Amazon Prime Video. Ook was de film al eerder op Netflix te bekijken.

  2. Waar kun je Man of Steel (gratis) online kijken?

    Bij Amazon Prime Video kun je 30 dagen gratis naar de film Man of Steel kijken, alvorens je besluit om een abonnement van €2.99 per maand op de streamingdienst te nemen. Klik op de rode knop bovenin dit artikel om direct de film te streamen.