The Mandalorian seizoen 2 is begonnen op Disney Plus

Het eerste seizoen van Star Wars-serie The Mandalorian op Disney Plus werd met veel enthousiasme ontvangen en zelfs beloond met een 8.7 op IMDb! Nu is dan ook eindelijk het tweede seizoen van start gegaan en sinds 30 oktober 2020 met wekelijks op vrijdagochtend een nieuwe aflevering bij Disney+ België. Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van The Mandalorian seizoen 2 op Disney+?

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van The Mandalorian over?

Het verhaal van The Mandalorian speelt zich zo’n vijf jaar na Star Wars: Return of the Jedi af. Na de verhalen van Jango en Boba Fett verschijnt een andere krijger in het universum van Star Wars na de val van het Galactisch Keizerrijk. We volgen de beproevingen van een eenzame revolverheld, genaamd de Mandalorian, in de buitenste regionen van de Melkweg, ver van de autoriteiten van de Nieuwe Republiek.

Titel: The Mandalorian
Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Sci-Fi
Makers: Jon Favreau
Cast: Pedro Pascal, Carl Weathers, Rio Hackford
IMDb: 8.7 uit 185,379 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Body count The Mandalorian seizoen 1

Er werd heel wat gevochten in het eerste seizoen van The Mandalorian, wat resulteerde in een flinke zogeheten Body Count. Hierbij tellen we een bevestigde dode als een personage dat op de één of andere manier sterk leed wordt toegedaan en wie dus niet meer opstaat. Het aantal doden verschilde enorm per aflevering, met als hoogtepunten de bloeddorstige openingsaflevering, aflevering 3 (genaamd De Zonde) en vooral de seizoensfinale met de passende titel Verlossing.

The Mandalorian Body Count seizoen 1
Body count (aantal doden) in het eerste seizoen van The Mandalorian op Disney+

Zal het er in het tweede seizoen van The Mandalorian weer net zo ruig aan toe gaan? Wat een zekerheid is, is dat de actie in het paradepaardje van streamingdienst Disney+ veel kijkers trekt en de lovende reacties absoluut toegespitst zijn op waanzinnige actiescènes.

Wanneer komt The Mandalorian seizoen 2 op Disney Plus België?

Wanneer komt The Mandalorian seizoen 2 op Disney Plus België?

Vanaf 30 oktober 2020 om 08:00 zal het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney Plus in België te zien zijn met elke week een nieuwe aflevering. Via de rode knop hieronder begin je direct met kijken.

Hoeveel afleveringen zitten er in het tweede seizoen van The Mandalorian en wanneer komen ze op Disney Plus in België?

Er zullen in totaal 8 afleveringen verschijnen van The Mandalorian seizoen 2, verspreid over 8 weken. Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering online.

Wat is het uitzendschema van het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney Plus in België?

Hieronder vind je op welke datum elke aflevering online verschijnt in een handige tabel.

Uitzendschema The Mandalorian seizoen 2

AfleveringRelease datum
Episode 130 oktober 2020
Episode 26 november 2020
Episode 313 november 2020
Episode 420 november 2020
Episode 527 november 2020
Episode 64 december 2020
Episode 711 december 2020
Episode 818 december 2020

Komt er een The Mandalorian seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Yes, er zal ook een derde seizoen van The Mandalorian komen! Meer hierover melden we op de pagina The Mandalorian seizoen 3 op Disney+.

Welke teaser of trailer is er van The Mandalorian seizoen 2?

Bekijk hieronder direct de gloednieuwe en bloedstollende trailer van het tweede seizoen van The Mandalorian, vanaf 30 oktober 2020 alleen te zien op Disney+ in België!