Seizoen 3 van ‘The Mandalorian’ gaat woensdag van start

Deze week is het zover: dan breekt de dag waar je al meer dan twee jaar op zit te wachten eindelijk aan. Op woensdag 1 maart voegt Disney+ namelijk de eerste gloednieuwe aflevering van The Mandalorian toe aan haar aanbod. Daarmee gaat het derde seizoen van Star Wars-serie van start.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘The Mandalorian’ seizoen 3 op woensdag 1 maart van start

Op woensdag 1 maart is het eindelijk zover en voegt Disney+ de allereerste aflevering van The Mandalorian seizoen 3 toe. In het derde seizoen wordt Din Djarin herenigd met Grogu. De Mandolarian komt daarnaast oude bondgenoten tegen en maakt nieuwe vijanden, terwijl hij samen met Grogu door het Star Wars-universum reist. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Aangezien het gloednieuwe seizoen uit acht afleveringen bestaat, net zoals de vorige twee, valt de seizoensfinale deze keer op 19 april 2023. Dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum Nederlandse tijd
1Woensdag1 maart 202309:00 uur
2Woensdag8 maart 202309:00 uur
3Woensdag15 maart 202309:00 uur
4Woensdag22 maart 202309:00 uur
5Woensdag29 maart 202309:00 uur
6Woensdag5 april 202309:00 uur
7Woensdag12 april 202309:00 uur
8Woensdag19 april 202309:00 uur

Seizoen 4 van ‘The Mandalorian’ ook al zo goed als zeker

Op 19 april verschijnt de laatste aflevering van seizoen 3 dus, maar is de serie daarna voorgoed afgelopen? Waarschijnlijk niet! Showrunner Jon Favreau heeft namelijk onlangs in een interview met het Franse BFMTV INSIDE laten weten dat het script van seizoen 4 al volledig klaarligt. Hier heeft hij volgende over gezegd:

🗣️ “Seizoen 4? Ja, die heb ik al geschreven. We moeten weten waar we heen gaan om het volledige verhaal te kunnen vertellen, dus hadden we het al helemaal uitgedacht. En dan schrijf je langzaamaan de afleveringen. Ik was dus al aan het schrijven tijdens de postproductie, omdat het allemaal moet voelen als het vervolg van één groot verhaal.”
– Showrunner Jon Favreau

Het script is er dus al, maar we weten natuurlijk nog niet wanneer het vierde seizoen precies verschijnt. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen en hoor je het direct van ons als de streamingdienst ons meer informatie geeft.

Verhaal en informatie van de serie

De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-universum gaan door. Ooit een eenzame premiejager, wordt Din Djarin (Mandalorian) herenigd met Grogu. Hij zal oude bondgenoten tegenkomen en nieuwe vijanden maken terwijl hij en Grogu de reis samen voortzetten.

TitelThe Mandalorian
Jaar2019-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieFantasy, Actie, Avontuur
IMDb8,7 uit 498.000 stemmen
RegisseurJon Favreau
CastPedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Carl Weathers, Misty Rosas, Chris Bartlett, Rio Hackford, Ming-Na Wen, Katy O’Brian

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.