Alle 3 seizoenen van Manifest zijn binnenkort op Netflix te zien

Manifest is gered door Netflix! Nu de serie een vierde en laatste seizoen van de streamingdienst krijgt, is de vraag van veel kijkers of ook seizoen 1-3 online zullen komen in België. Inmiddels is door een persbericht duidelijk geworden dat we de eerste drie seizoenen van Manifest in de komende maanden wereldwijd online kunnen verwachten op de streamingdienst.

Manifest krijgt tóch vierde en laatste seizoen van Netflix

Na maanden van onzekerheid is het hoge woord er inmiddels eindelijk uit: Manifest krijgt een vierde en laatste seizoen van Netflix! In een tweet van de streaminggigant werd het nieuws op ‘828 Day’ (28 augustus) bekendgemaakt: “We konden een dag zo belangrijk als vandaag niet ongevierd laten. Manifest zal officieel terugkeren voor een superlang vierde en laatste seizoen, alleen bij Netflix!” Dit seizoen zal maar liefst 20 afleveringen tellen.

Eerder lieten we weten dat de hitserie geen vierde seizoen zou krijgen van NBC. Wel vertelden bronnen al aan Variety dat er wordt gehoopt dat de serie overgenomen zal worden door een andere maatschappij, waardoor een mogelijke revival zou kunnen voorkomen. Ook werd de hashtag #SaveManifest al snel trending en bleek dus uiteindelijk Netflix de redder in nood te zijn.

Ook seizoen 1-3 van Manifest komen binnenkort naar Netflix in België

Wanneer Netflix een serie “redt” na het cancellen door een andere televisiemaatschappij, dan wordt het een Netflix Original. Deze series worden doorgaans wereldwijd op de streamingdienst uitgebracht, net als bij Lucifer het geval was. Op dit moment staan seizoen 1-3 van Manifest echter alleen nog op Netflix in de Verenigde Staten.

De Amerikaanse website What’s On Netflix heeft echter een persbericht gekregen, waarin staat over de afspraak voor verlenging staat: “De deal omvat ook eerdere seizoenen van de door Warner Bros. Television geproduceerde serie die in de komende maanden wereldwijd op Netflix in première gaan”.

Zo kun je nu alvast naar Manifest kijken op Netflix vanuit België

In België is Manifest op dit moment nog niet te zien op als Netflix, terwijl dat in Nederland wel het geval is sinds 1 januari 2022. Toch kun je nu al vanuit België naar Manifest kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Nederland? Dan denkt een website dat jij in de Nederland bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar Manifest kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Manifest bij Netflix en begin met kijken! 🍿

Verhaal, details en trailer van de serie

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

Jaar: 2018
Soort: Serie
IMDb: 7,1 uit 35.000 stemmen
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Drama, Mystery, Sci-Fi
Maker: Jeff Rake
Cast: Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Bestel: Bekijk direct op MediaMarkt
Bestel: Bekijk direct op Amazon.nl


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.