‘Manifest’ seizoen 1, 2, 3 én 4 komen naar Netflix in België (en dit is wanneer)

In heel veel andere landen is de hitserie Manifest al op Netflix te zien, maar in België moesten we nog geduld hebben. Gelukkig is inmiddels aangekondigd wanneer seizoen 1-4 naar de streamingdienst zullen komen.

Manifest seizoen 1-3 komen op 1 november 2022 naar Netflix in België

EIN-DE-LIJK hebben we een datum! Het aftellen naar de release van Manifest komt over minder dan twee maanden tot een einde, want vanaf 1 november zullen we in België kunnen genieten van alle afleveringen van seizoen 1 tot en met 3. In de onderstaande tweet vind je de officiële bekendmaking van het streamingbedrijf.

Slotseizoen van Manifest wordt opgedeeld in twee sets van 10 afleveringen, deel 1 volgt op 4 november

Ook liet Netflix recentelijk in een persbericht weten dat seizoen 4 deel 1 van Manifest binnenkort ‘landt’ op de streamingdienst. Na het kortstondige cancellen van de serie werd er nieuw leven ingeblazen en kunnen we over slechts een paar maanden genieten van 10 nieuwe afleveringen. Het slotseizoen zal in totaal 20 episodes tellen.

In de onderstaande tweet werd het goede nieuws op social media gedeeld, samen met de officiële poster. Hieruit blijkt dat seizoen 4A van Manifest op 4 november 2022 online verschijnt bij Netflix. De releasedatum van seizoen 4B is nog niet bekend op het moment van schrijven.

Officiële teaser is nu al te zien en de verhaallijn is bekend

Let op als je seizoen 1-3 nog niet hebt gezien, want in het volgende stuk vind je spoilers. Twee jaar nadat de brute moord op Grace hun leven op zijn kop zette, is de familie Stone een puinhoop terwijl een rouwende Ben blijft treuren om de dood van zijn vrouw en op zoek is naar zijn ontvoerde dochter, Eden. Verteerd door zijn verdriet heeft Ben zich teruggetrokken uit zijn rol als co-kapitein van de reddingsboot, en laat Michaela de kapitein alleen, een bijna onmogelijke taak met elke beweging van de passagiers die nu wordt gecontroleerd door een regeringsregister.

Terwijl de datum van overlijden nadert en de passagiers wanhopig op zoek zijn naar een manier om te overleven, arriveert een mysterieuze passagier met een pakket voor Cal dat alles verandert wat ze weten over vlucht 828 en zal blijken de sleutel te zijn tot het ontsluiten van het geheim van de Callings in deze meeslepende, geestverruimende en diep emotionele reis. Bekijk hieronder alvast de gloednieuwe officiële teaser van seizoen 4.


Synopsis: Netflix