Zo kijk je nu al op Netflix België naar Manifest

Netflix voegt aan het Nederlandse aanbod op 1 januari 2022 de populaire serie Manifest toe, maar de Belgen moeten langer wachten. Toch kun je op deze manier nu al vanuit België naar de eerste twee seizoenen van de serie op de videodienst kijken.

Zo kijk je nu al vanuit België op Netflix naar Manifest

In België is Manifest op dit moment nog niet te zien op als Netflix, terwijl dat in Nederland wel het geval is sinds 1 januari 2022. Toch kun je nu al vanuit België naar Manifest kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Nederland? Dan denkt een website dat jij in de Nederland bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar Manifest kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Manifest bij Netflix en begin met kijken! 🍿

Seizoen 1-2 van Manifest zijn vanaf 1 januari 2022 te zien op Netflix in Nederland

De afgelopen maanden worden wij, waarschijnlijk net als Netflix zelf, gebombardeerd met vragen van fans wanneer de populaire mysterieuze dramaserie Manifest naar de streamingdienst zal komen. In een reactie op de vraag van Streamwijzer via Twitter liet @NetflixNL eerder weten dat seizoen 1-2 van de geliefde serie vanaf 1 januari 2022 in Nederland te zien zullen zijn.

In België moeten we meer geduld hebben

Helaas zullen we in België langer moeten wachten. Als antwoord op een vraag van een kijker laat de streamingdienst weten dat de serie daar gepland staat voor juni 2022 en dat ze hun best doen om de datum naar voren te halen, maar dat ze niets kunnen belover.

Bekijk ook: dit zijn alle nieuwe films en series op Netflix in januari 2022 tot nu toe 🍿

Manifest Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.