Alsnog vierde seizoen voor populaire serie Manifest, exclusief op Netflix

De drama rondom het cancellen van de hitserie Manifest is enorm geweest. Kwam er nou wel of niet een vierde seizoen bij NBC? Redt Netflix de serie? Komen de eerste 3 seizoenen ook naar het Belgische aanbod van de streamingdienst? Veel vragen over de serie over Montego Air vlucht 828 werden op ‘828 Day’ (28 augustus) gelukkig beantwoord. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Manifest seizoen 4 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Manifest over?

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

Jaar: 2018
Soort: Serie
IMDb: 7,1 uit 35.000 stemmen
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Drama, Mystery, Sci-Fi
Maker: Jeff Rake
Cast: Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Bestel: Bekijk direct op MediaMarkt
Bestel: Bekijk direct op Amazon.nl

Wanneer komt Manifest seizoen 4 op Netflix in België?

Na maanden van onzekerheid is het hoge woord er inmiddels eindelijk uit: Manifest krijgt een vierde en laatste seizoen van Netflix! In een tweet van de streaminggigant werd het nieuws op ‘828 Day’ (28 augustus) bekendgemaakt: “We konden een dag zo belangrijk als vandaag niet ongevierd laten. Manifest zal officieel terugkeren voor een superlang vierde en laatste seizoen, alleen bij Netflix!” Dit seizoen zal maar liefst 20 afleveringen tellen.

Wanneer Netflix een serie “redt” na het cancellen door een andere televisiemaatschappij, dan wordt het een Netflix Original. Deze series worden doorgaans wereldwijd op de streamingdienst uitgebracht, net als bij Lucifer het geval was. Op dit moment staan seizoen 1-3 van Manifest echter alleen nog op Netflix in de Verenigde Staten. Of en wanneer deze seizoenen ook naar België komen, is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Eerder lieten we weten dat de hitserie geen vierde seizoen zou krijgen van NBC. Wel vertelden bronnen al aan Variety dat er wordt gehoopt dat de serie overgenomen zal worden door een andere maatschappij, waardoor een mogelijke revival zou kunnen voorkomen. Ook werd de hashtag #SaveManifest al snel trending en bleek dus uiteindelijk Netflix de redder in nood te zijn.

  1. Wanneer komt Manifest seizoen 4 op Netflix in België?

    Momenteel is nog niet bekend of en wanneer seizoen 4 van de serie Manifest naar België komt. Zodra meer nieuws over de lancering bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

  2. Waar kun je de serie Manifest online kijken?

    Op de hieronder beschreven manier kun je seizoen 1-3 van Manifest kijken.

Hoe kun je de eerste drie seizoenen nu op Netflix in België bekijken?

De eerste drie seizoenen van deze serie zijn op dit moment niet te zien is in het Belgische aanbod van video on demand-platforms als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video. Toch kun je nu al vanuit België naar Manifest kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het Manifest kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Manifest seizoen 1-3 bij de website van NBC en begin met kijken! 🍿

Komt er een Manifest seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Het vierde seizoen van Manifest zal ook het laatste seizoen. Netflix brengt de show namelijk voor één enkel slotseizoen terug. Helaas zal er dus geen seizoen 5 volgen.

Welke teaser of trailer is er van Manifest seizoen 4?

Er is nog geen trailer van het vierde deel, maar gelukkig is er wel een spannende trailer van het derde seizoen van Manifest en die kun je hieronder direct bekijken.


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.