Goed nieuws: hitserie ‘Manifest’ keert volgens showrunner al in het voorjaar terug

Op 4 november verscheen het eerste deel van Manifest seizoen 4 op Netflix en dat betekent dat we met zijn allen reikhalzend uitkijken naar de nieuwste afleveringen. Gelukkig duurt dit volgens de showrunner van de hitserie helemaal niet zo lang meer. Hij heeft via zijn socials laten weten dat het dit voorjaar al zover is.

Nieuwe afleveringen van ‘Manifest’ komen dit voorjaar op Netflix

In november was deel 1 van seizoen 4 nog te zien, in december liet Netflix door middel van een tweet weten dat de productie van de laatste afleveringen in volle gang was en nu blijkt Manifest sneller dan verwacht terug te keren. Showrunner Jeff Rake heeft via zijn socials laten weten dat de gloednieuwe afleveringen dit voorjaar te zien zullen zijn.

‘Manifest’ bijna ten einde: seizoen 4 is het slotseizoen

Al heel lang weten we dat seizoen 4 van Manifest opgedeeld is in twee delen, waarvan de eerste tien dus vanaf 4 november 2022 te zien waren. Er zullen nog tien afleveringen volgen en hiermee is het vierde seizoen langer dan ooit. Wel weten we dat het na deze tien episodes gedaan is met de serie; een vijfde seizoen komt er niet meer. Binnenkort keren de passagiers van de Montego Air vlucht 828 dus voor de allerlaatste keer terug en worden al onze vragen beantwoord.

Een fantheorie is nu dat deel 2 van seizoen 4 op 2 juni 2023 verschijnt. Dit is namelijk de zogenaamd “Death Date” uit de serie én dan is het officieel nog lente. Een stuk eerder dus dan 28 augustus, een datum die gezien de verwijzing naar vlucht 828 voor veel fans ook een erg logische releasedatum leek. Uiteraard hoor je het direct via je mail als een exacte releasedatum bekend is.

Meer informatie over de serie

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

TitelManifest
Jaar2018–
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Mysterie, Sci-fi
IMDb7,1 uit 51.000 stemmen
MakersJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.