Netflix deelt trailer van aankomende slotseizoen van ‘Manifest’

Hoewel het derde seizoen van Manifest pas op 1 november op Netflix zal verschijnen, is de releasedatum van het vierde seizoen ook al aangekondigd. Op 4 november is het zover en kunnen we eindelijk naar nieuwe afleveringen van deze spectaculaire serie kijken. En nu kunnen we alvast in de stemming komen, want de streaminggigant heeft dit weekend de trailer van het slotseizoen met ons gedeeld. Je kijkt hem direct hierboven.

Wanneer komt Manifest seizoen 4 op Netflix in België?

Op 4 november 2022 komt het vierde seizoen van Manifest naar Netflix, net als de eerste drie seizoenen op de 1e dag van de maand. Het is goed om te weten dat het slotseizoen zal bestaan uit twintig afleveringen en opgedeeld zal zijn in twee delen. De datum van de eerste tien afleveringen is dus al bekend, maar van seizoen 4B (afl. 11-20) weten we nog niet wanneer hij online zal komen.

Verhaal en informatie van de serie

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

TitelManifest
Jaar2018-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Mysterie, Sci-fi
IMDb7,1 uit 59.000 stemmen
MakerJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor

Synopsis: Netflix
Afbeelding: Peter Kramer via Netflix