Marcella seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De spannende serie Marcella op Netflix telt inmiddels al 3 seizoenen en is razend populair onder fans van mysterieuze misdaadseries. Nu is de vraag of de cast terug zal keren voor een vervolgdeel van de serie. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Marcella seizoen 4 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Marcella over?

Marcella is gevestigd in het hedendaagse Londen, met een Britse Metropolitan Police Officer in het hart, en is een Scandinavische noir in de straten van Groot-Brittannië. Verteld met Rosenfeldt’s onverbiddelijk heldere Scandinavische stijl, vol haken en ogen, leidt de serie het publiek door een verhalend doolhof tot aan de laatste momenten van het drama. Marcella zal zich ook verdiepen in de psychologie van een enkele vrouwelijke detective die solo werkt aan een seriemoordzaak met veel potentiële verdachten en slachtoffers.

Terugkomend op de Met’s Murder Squad na een 12-jarige loopbaanonderbreking is Marcella Backland een detective in haar late 30’s die haar versnelde rol opgaf om te trouwen en haar leven te wijden aan het stichten van een gezin. Met het abrupte einde van haar huwelijk met de liefde van haar leven Jason en geïsoleerd van haar dochter op kostschool, keert Marcella terug naar haar werk terwijl ze probeert te begrijpen wat er in haar leven is gebeurd.

Titel: Marcella
Soort: Serie
Jaar: 2016
Seizoenen: 3 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
IMDb: 7.4 uit 20,011 stemmen
Makers: Hans Rosenfeldt, Nicola Larder
Cast: Anna Friel, Ray Panthaki, Jack Doolan
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Marcella seizoen 4 op Netflix België?

Wanneer komt Marcella seizoen 4 op Netflix België?

Momenteel is het nog niet bekend of er een vierde deel van Marcella zal volgen. Wel is het bekend dat de productie erg lang duurt, dus bij de komst van een seizoen 4 zal het hoogstwaarschijnlijk niet voor 2021 gepubliceerd worden. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op Streamwijzer en via je mail bekendgemaakt worden.

→ Vergelijkbare series met Marcella vind je hier 🍿

Komt er een Marcella seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

De komst van seizoen 4 is nog niet bevestigd, dus seizoen 5 is al helemaal nog geen zekerheid. Zodra we meer weten, zal het nieuws op Streamwijzer bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Marcella seizoen 4?

Aangezien de komst van een vierde seizoen nog niet officieel is bevestigd, is er ook nog geen trailer beschikbaar. Wel kun je opwarmen met de beelden van seizoen 3.