Nieuwe Marvel-serie ‘I Am Groot’ is nu volledig te zien op Disney+

I am Groot. Dat zijn natuurlijk de legendarische woorden van Groot, die we allemaal kennen uit Guardians of the Galaxy (2014). Vanaf vandaag heeft dit personage een eigen Marvel-serie, I Am Groot. Met vijf korte afleveringen van slechts vijf minuten, die allemaal een eigen verhaaltje vertellen, is dit enorm bingewaardig en volgens de eerste reacties ook een echte aanrader. De serie staat sinds woensdag 10 augustus 2022 op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Baby Groot beleeft verschillende avonturen in ‘I Am Groot’ op Disney+

In de kindvriendelijke serie I Am Groot staat Baby Groot centraal. We volgen de verschillende avonturen die dit personage tijdens het opgroeien meemaakt. Iedere aflevering vormt op deze manier een kortverhaal dat opzichzelfstaand te bekijken is, maar door de lengte van de afleveringen is deze serie ook perfect te bingen. Het verhaal is gebaseerd op de Marvel Comics en gecreëerd door de Marvel Studios, met animator Kirsten Lepore aan het roer als regisseur. Vin Diesel keert uiteraard terug om de stem van Baby Groot in te spreken. Verder horen we Bradley Cooper terug als Rocket en is er een cameo van filmregisseur James Gunn.

Drie redenen om deze serie te kijken:
1️⃣ Korte afleveringen van 5 minuten maken de serie zeer bingewaardig
2️⃣ Stemrollen van topacteurs Vin Diesel en Bradley Cooper
3️⃣ Eerste reacties zijn zeer positief en enthousiast

‘I Am Groot’ is nu te zien bij Disney+

Alle afleveringen van I Am Groot zijn in één keer op streamingdienst Disney+ verschenen, op woensdag 10 augustus 2022 om 09:00 uur ‘s ochtends. Marvel Studios is ook al bezig met vijf gloednieuwe afleveringen, dus de kans is groot dat de serie binnenkort terugkeert! Hieronder vind je meer informatie over de vijf momenteel beschikbare afleveringen.

AfleveringTitelStreamen
1“Groot’s First Steps”▶️ Bekijk nu
2“The Little Guy”▶️ Bekijk nu
3“Groot’s Pursuit”▶️ Bekijk nu
4“Groot Takes a Bath”▶️ Bekijk nu
5“Magnum Opus”▶️ Bekijk nu

Verhaal, informatie en trailer van de serie

‘I Am Groot’, vijf originele korte verhalen met diverse nieuwe en ongebruikelijke karakters, gaat over iedereens favoriete kleine boom, Baby Groot. De serie wordt ingesproken door Vin Diesel, die de stem van Groot in de ‘Guardians of the Galaxy’-franchise ook inspreekt.

TitelI Am Groot
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 5 afleveringen
TaalEngels
CategorieAnimatie, Familie, Komedie
RegisseurKirsten Lepore
CastVin Diesel, Bradley Cooper

Synopsis: Disney+