Disney+ voegt op 29 juni de zes verwijderde Marvel-series van Netflix toe in België

De zes laatste Marvel-series die nog op Netflix te zien waren, werden op 28 februari 2022 uit het aanbod van de streamingdienst verwijderd. Nu is bekend dat ze allemaal—Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders en The Punisher—naar Disney+ zullen verhuizen. In België zal dit op 29 juni 2022 gebeuren.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Marvel-series werden verwijderd van Netflix in België

Begin dit jaar lieten we weten dat in het verdwijnsein van Netflix een paar hele grote titels vermeld werden. Hieronder vielen ook de zes eerdergenoemde Marvel-series. Sinds 28 februari 2022 zijn de laatst overgebleven series van de superheldenstudio niet meer op Netflix in België te bekijken.

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders en The Punisher verhuizen op 29 juni 2022 naar Disney+

Eerder werd al duidelijk dat Disney+ het nieuwe thuis zou worden van de series. Marvel Studios is onderdeel van The Walt Disney Company, waardoor bijna alle films en series van de studio op de streamingdienst te zien zijn. Nu blijkt uit de onderstaande bericht vanuit het officiële Twitter-account van Disney+ BE dat de releasedatum inmiddels vastligt. Vanaf woensdag 29 juni kun je genieten van Marvel’s Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders en The Punisher op Disney+ in België.