‘The Marvels’ verschijnt bijna op Disney+ (en dit is wanneer)

Afgelopen jaar was het tijd voor The Marvels. In deze film is Brie Larson opnieuw te zien is als Carol Danvers, na haar optreden in Captain Marvel uit 2019. Deze film zal, net als alle andere films uit het Marvel-universum, beschikbaar komen op Disney+. Heb je hem nog niet gezien? Gelukkig kunnen we eindelijk de officiële datum waarop de film online beschikbaar zal zijn met je delen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit kun je verwachten van ‘The Marvels’

Captain Marvel is terug in The Marvels. Haar krachten raken verstrengeld met die van superfan Kamala Khan (Ms. Marvel) en Carols nichtje Captain Monica Rambeau (die je kunt kennen uit WandaVision). Dit betekent dat ze, iedere keer dat ze hun krachten inzetten, van plaats wisselen. Met zijn drieën moeten ze uiteindelijk het universum redden.

Uiteraard is Brie Larson terug in The Marvels. Ze wordt bijgestaan door Teyonah Parris als Monica Rambeau en Iman Vellani als Kamala Khan. Hieronder bekijk je de eerste beelden.

‘The Marvels’ komt op déze datum naar Disney+

Eerder hield Disney+ altijd een standaardtermijn van 49 dagen, oftewel zeven weken, tussen de bioscooprelease en de release op hun streamingplatform aan. Deze periode lijken ze echter te hebben verlengd. Als we 49 dagen op de online release van The Marvels hadden moeten wachten, hadden we hem namelijk al op 27 december 2023 op de streamingdienst mogen verwelkomen.

Disney+ past nu, net zoals bij Guardians of the Galaxy Vol. 3, een termijn van 91 dagen toe. Dit betekent concreet dat The Marvels op woensdag 7 februari 2024 op Disney+ te zien zal zijn. We moeten dus nog enkele weken geduld hebben voordat we de film kunnen streamen.

Meer informatie over de film

Marvel Studios’ The Marvels heeft Carol Danvers (aka Captain Marvel) wraak genomen op de Supreme Intalligence en haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree. Door onvoorziene omstandigheden moet Carol de last dragen van een gedestabiliseerd universum. Wanneer haar taken haar naar een merkwaardig wormgat sturen dat gelinkt is aan een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City-superfan Kamala Khan (Ms. Marvel) en Carols nichtje Captain Monica Rambeau, die momenteel werkzaam is als S.A.B.E.R. astronaut. Dit onwaarschijnlijke trio moet leren samenwerken om het universum te redden als ‘The Marvels’.

TitelThe Marvels
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurNia DaCosta
CastBrie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.