‘The Marvels’ staat eindelijk op Disney+

Het is zover: Disney+ heeft The Marvels toegevoegd aan het aanbod. De nieuwe film over Captain Marvel was een tijdje geleden nog te bewonderen op het grote scherm en nu kun je hem dus ook eindelijk vanaf de bank zien.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘The Marvels’ staat sinds vandaag op Disney+

In november verscheen The Marvels in de bioscoop. De nieuwe Marvel-film is nu ook eindelijk op het kleine scherm te bewonderen. Disney+ heeft hem namelijk op woensdag 7 februari aan het aanbod toegevoegd.

Wil je weten welke films en series er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Dit kun je verwachten van ‘The Marvels’

Captain Marvel is terug in The Marvels. Ze heeft wraak genomen op de Supreme Intelligence en heeft haar identiteit teruggekregen. Tijdens een nieuwe missie wordt ze alleen geconfronteerd met een heel ander probleem: haar krachten raken verstrengeld met die van superfan Kamala Khan (Iman Vellani, Ms. Marvel) en Carols nichtje Captain Monica Rambeau (Teyonah Parris, WandaVision).

Dit betekent dat ze, iedere keer dat ze hun krachten inzetten, van plaats wisselen. Met zijn drieën moeten ze uiteindelijk het universum redden. En dit levert een hele hoop ongemakkelijke situaties op.

Meer informatie over de film

Marvel Studios’ The Marvels heeft Carol Danvers (aka Captain Marvel) wraak genomen op de Supreme Intalligence en haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree. Door onvoorziene omstandigheden moet Carol de last dragen van een gedestabiliseerd universum. Wanneer haar taken haar naar een merkwaardig wormgat sturen dat gelinkt is aan een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City-superfan Kamala Khan (Ms. Marvel) en Carols nichtje Captain Monica Rambeau, die momenteel werkzaam is als S.A.B.E.R. astronaut. Dit onwaarschijnlijke trio moet leren samenwerken om het universum te redden als ‘The Marvels’.

TitelThe Marvels
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurNia DaCosta
CastBrie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani

Synopsis: The Walt Disney Company Benelux

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.