Me and the Alien (2016) – film – Netflix België

Me and the Alien is een film uit 2016 die onder andere te streamen is via Netflix op het moment van schrijven. Je vindt of de film op dit moment nog via de streamingdienst, of via andere streamingdiensten, te kijken is op deze pagina. Kijken kan direct via Netflix België. Heb je geen abonnement op Netflix? Bestel Me and the Alien dan!

Verhaal Me and the Alien (2016)

Hoping to pump up their sound, a punk band hires Pepe, a keyboardist with Down Syndrome, but tensions erupt when he steals the show with his talent.

Me and the Alien (2016) op Netflix België

Titel: Me and the Alien
Jaar: 2016
Soort: film
Streamingdienst: Netflix
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
TVOD: Zoeken
Direct kijken via Netflix: Kijken
Meer over Me and the Alien op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Netflix België vind je bij de pagina Netflix aanbod.