Messiah seizoen 1 staat nu op Netflix

Vanaf 1 januari 2020 is de serie Messiah op Netflix Nederland te zien. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Messiah S1 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Messiah over?

In MESSIAH volgen we CIA-officier Eva Geller (Michelle Monaghan) die een mysterieuze man (Mehdi Dehbi) op het spoor komt. Wanneer hij internationaal aandacht krijgt vanwege het verstoren van de openbare orde, begint ze een onderzoek naar hem. Wereldwijd krijgt hij steeds meer volgers die er allemaal van overtuigd zijn dat hij wonderen verricht. En ook de internationale media besteden positieve aandacht aan deze charismatische figuur.

Voor Geller wordt het een race tegen de klok om het mysterie te ontrafelen: is deze man werkelijk de goddelijke entiteit die hij beweert te zijn of is hij een bedrieglijke oplichter die in staat is de geopolitieke wereldorde omver te werpen? Terwijl het mysterie zich verder ontrafelt, raken steeds meer mensen in het verhaal betrokken waaronder een Israëlische inlichtingenofficier (Tomer Sisley), een predikant uit Texas (John Ortiz) en zijn dochter (Stefania LaVie Owen), een Palestijnse vluchteling (Sayyid El Alami) en de journalist (Jane Adams) die het verhaal verslaat.

De cast bestaat verder uit Melinda Page Hamilton, Wil Traval, Fares Landoulsi, Dermot Mulroney en Beau Bridges.

De serie Messiah is ook op IMDb te vinden.

Wanneer komt Messiah seizoen 1 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Messiah seizoen 1 op Netflix? Vanaf 1 januari 2020 zullen we het eerste seizoen van de serie Messiah op Netflix België kunnen bekijken!

Komt er een Messiah seizoen 2 of is S1 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is er niets bekend over het verloop van de Netflix serie na het eerste seizoen. Zodra we meer weten, zal het hier bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Messiah seizoen 1?

Check hieronder de gloednieuwe trailer van het eerste seizoen van Messiah!


Wanneer komt Messiah seizoen 1 op Netflix België?

Vanaf 1 januari 2020 is Messiah seizoen 1 op Netflix België te zien.