Messiah krijgt geen seizoen 2 op Netflix

Vanaf januari 2020 is de serie Messiah met het eerste seizoen op Netflix België te zien. Nu is de vraag van de fans wanneer seizoen 2 van de serie op de streamingdienst zal verschijnen. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Messiah S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Messiah over?

In MESSIAH volgen we CIA-officier Eva Geller (Michelle Monaghan) die een mysterieuze man (Mehdi Dehbi) op het spoor komt. Wanneer hij internationaal aandacht krijgt vanwege het verstoren van de openbare orde, begint ze een onderzoek naar hem. Wereldwijd krijgt hij steeds meer volgers die er allemaal van overtuigd zijn dat hij wonderen verricht. En ook de internationale media besteden positieve aandacht aan deze charismatische figuur.

Voor Geller wordt het een race tegen de klok om het mysterie te ontrafelen: is deze man werkelijk de goddelijke entiteit die hij beweert te zijn of is hij een bedrieglijke oplichter die in staat is de geopolitieke wereldorde omver te werpen? Terwijl het mysterie zich verder ontrafelt, raken steeds meer mensen in het verhaal betrokken waaronder een Israëlische inlichtingenofficier (Tomer Sisley), een predikant uit Texas (John Ortiz) en zijn dochter (Stefania LaVie Owen), een Palestijnse vluchteling (Sayyid El Alami) en de journalist (Jane Adams) die het verhaal verslaat.

De cast bestaat verder uit Melinda Page Hamilton, Wil Traval, Fares Landoulsi, Dermot Mulroney en Beau Bridges.

De serie Messiah is ook op IMDb te vinden en krijgt een 7.6 uit 10.

Komt er een seizoen 2 van Messiah op Netflix België?

Komt er een seizoen 2 van Messiah op Netflix België?

Helaas heeft de streamingdienst besloten om geen seizoen 2 van Messiah te produceren op Netflix België. De serie is dus jammer genoeg gestopt na een afweging van de kosten en opbrengsten.

Trailer