Staat ‘Monsters aan het Werk’ op Netflix?

Vanaf 7 juli 2021 is de nieuwe serie Monsters aan het Werk op de streamingdienst Disney+ te zien. Elke week verschijnt een nieuwe aflevering van de serie online. De serie is gebaseerd op het verhaal dat we kennen uit de populaire Pixar-filmreeks, met onder andere Monsters & Co. en Monsters University. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de serie ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: staat de serie Monsters aan het Werk (2021) op Netflix?

Staat de serie Monsters aan het Werk uit 2021 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze serie is helaas niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime Video. Dat zal ook in de toekomst niet gebeuren, omdat het gaat om een Original-serie van Disney+.

Waar kun je deze serie wel online bekijken?

✅ Disney+: Deze serie is vanaf 7 juli 2021 exclusief te zien op de streamingdienst van Disney. Ga direct naar Monsters aan het Werk bij Disney+.

Verhaal, details en trailer van Monsters aan het Werk (2021)

Een Monsters, Inc.-serie die zich 6 maanden na de Monsters, Inc.-film afspeelt en waarin de monsters hun energie halen uit de lach van de kinderen in plaats van hun geschreeuw.

Titel: Monsters at Work / Monsters aan het Werk
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Animatie, Avontuur, Komedie
Regisseur: Roberts Gannaway
Cast: Ben Feldman, Mindy Kaling, Billy Crystal, John Goodman, Henry Winkler
Kijken: Bekijk direct op Disney+