Waar kun je de film Mortal Kombat (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Mortal Kombat online kijken kunnen. Deze rammend populaire kaskraker heeft te maken met veel uitstel door de Coronacrisis, maar lijkt ongekend populair te worden door de bekende videogame waarop het verhaal gebaseerd is. Filmfans willen deze titel dan ook graag streamen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, HBO MaxAmazon Prime VideoDisney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Mortal Kombat online kijken?

✅ HBO Max: Bij HBO Max kun je deze titel zien, omdat het gaat om een Original titel. Deze streamingdienst is echter nog niet officieel gelanceerd in Nederland, maar kan wel met een VPN worden bekeken. Lees direct hoe je met een VPN vanuit Nederland naar HBO Max kunt kijken.

Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Mortal Kombat bij HBO Max en begin met kijken! 🍿

Verhaal van Mortal Kombat (2021)

MMA-vechter Cole Young (Lewis Tan), gewend om klappen te krijgen voor geld, is zich niet bewust van zijn afkomst of waarom Outworld’s Keizer Shang Tsung (Chin Han) zijn beste krijger, Sub-Zero (Joe Taslim), een buitenwereldse Cryomancer, heeft gestuurd om Cole op te jagen. Cole vreest voor de veiligheid van zijn familie en gaat op zoek naar Sonya Blade (Jessica McNamee), op aanwijzing van Jax (Mehcad Brooks), een Special Forces Majoor die dezelfde vreemde drakenmarkering draagt als waarmee Cole is geboren.

Al snel komt hij terecht in de tempel van Lord Raiden (Tadanobu Asano), een Elder God en de beschermer van Earthrealm, die bescherming biedt aan degenen die het merkteken dragen. Hier traint Cole met ervaren krijgers Liu Kang (Ludi Lin), Kung Lao (Max Huang) en huurling Kano (Josh Lawson), terwijl hij zich voorbereidt om samen met de grootste kampioenen van de Aarde het op te nemen tegen de vijanden van Outworld in een strijd om het universum. Maar zal Cole genoeg onder druk worden gezet om zijn arcana – de immense kracht in zijn ziel – op tijd te ontsluiten om niet alleen zijn familie te redden, maar Outworld voor eens en voor altijd te stoppen?

Streaming informatie over de film

Titel: Mortal Kombat
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasy
Duur: 1 uur en 50 minuten
Regisseur: Simon McQuoid
Schrijvers: Greg Russo, Dave Callaham, Oren Uziel
Cast: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson
IMDb: 6.6 uit 20.000 stemmen

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.