Waar kan ik de serie Mr. Robot uit 2015 online streamen in België?

Veel kijkers vragen ons de laatste tijd of de serie Mr. Robot uit 2015 online te kijken is in België. De serie weet op IMDb tot nu toe een 8.6 uit 10 te scoren en film- en serieliefhebbers zijn benieuwd naar de streaming mogelijkheden. In dit artikel vind je of deze serie momenteel te streamen is op video on demand-platforms als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ of dat andere streamingdiensten hem ook aanbieden.

Waar kun je Mr. Robot uit 2015 online streamen in België?

Amazon Prime Video: Bij Amazon Prime Video is deze titel op dit moment te zien. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken. Ga direct naar de serie op Amazon Prime Video.

Amazon.nl: Amazon biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de serie op Amazon.nl.

Prime Video Store: Deze titel is op dit moment te bekijken als huur- en kooptitel via de Prime Video Store. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Verhaal van de serie Mr. Robot (2015)

Elliot, een briljante maar zeer onstabiele jonge cyber-veiligheidsingenieur en burgerwacht hacker, wordt een sleutelfiguur in een complex spel van wereldwijde dominantie wanneer hij en zijn schimmige bondgenoten proberen om de corrupte corporatie waar hij voor werkt neer te halen.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2015
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
Regisseur: Sam Esmail
Schrijvers:
Cast: Rami Malek, Christian Slater, Carly Chaikin
IMDb: 8.6 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.