De muzikale serie ‘The Muppets Mayhem’ staat nu op Disney+

Fans van de Muppets kunnen vanaf vandaag op Disney+ terecht. Zij hebben de muzikale serie The Muppets Mayhem toegevoegd, waarin de rockende poppen hun allereerste album opnemen. De tien afleveringen zijn nú te bingewatchen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

De Muppets nemen een album op in ‘The Muppets Mayhem’

Hoewel de rockgroep Dr. Teeth and the Electric Mayhem al 45 jaar bezig is, mist er nog één ding: een eigen album. In The Muppets Mayhem gaan ze deze opnemen. Samen met junior producente Nora (Lilly Singh) bestormen de poppen de moderne muziekindustrie met Dr. Teeth als zanger, Animal als drummer, Floyd Pepper als basgitarist, Janice als gitarist, Zoot als saxofonist en Lips als trompettist.

Een feest van herkenning en nostalgie voor fans van de poppen! Maar ook voor nieuwe kijkers is dit een echte aanrader. Zo zijn er cameos van celebrities als Steve Aoki, Lil Nas X en Morgan Freeman en zijn de eerste recensies ontzettend positief. The Muppets Mayhem volgt de bekende series The Muppet Show en The Muppets op en is de allernieuwste toevoeging aan de franchise, na de in 2021 verschenen film Muppets Haunted Mansion.

‘The Muppets Mayhem’ is nu te zien op Disney+

De muzikale serie is op woensdag 10 mei in zijn geheel verschenen op Disney+, dus dat betekent dat je alle afleveringen direct kunt bingewatchen. Benieuwd naar andere verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Volg de band van de Muppets terwijl zij hun eerste album ooit proberen op te nemen.

TitelThe Muppets Mayhem
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieAnimatie

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.