Netflix lanceert Franse kerstserie ‘Christmas Flow’ bomvol muziek en romantiek

Normaal gesproken worden we in deze winterse maanden gebombardeerd met nieuwe kerstfilms op Netflix, maar dit jaar heeft de streamingdienst ervoor gekozen om ook een kerstserie te lanceren. En dan ook nog eens een Franse! Vanaf woensdag 17 november 2021 bekijk je Christmas Flow exclusief op Netflix.

Bekijk ook: alle kerstfilms op Disney+, waaronder Home Alone, The Nightmare Before Christmas, A Christmas Carol en meer 🎅

Kerstserie ‘Christmas Flow’ is vanaf 17 november 2021 te zien op Netflix

Er komen heel wat toffe nieuwe films en series op Netflix in november 2021, waaronder het tweede seizoen van de spraakmakende documentaireserie Tiger King dat vanochtend online verscheen. Ook werden we eerder deze maand al verblijd met de release van Arcane en Red Notice. Daarnaast is dus sinds vanochtend de nieuwe romantische kerstserie Christmas Flow te bewonderen.

Meer nieuwe kerstfilms en -series op de streamingdienst

Overigens is dit zeker niet de enige kersttitel waar we al een tijd met smart naar uit hebben gekeken. Zo lieten we eerder zien dat er behoorlijk wat betoverende kerstfilms verschijnen op Netflix in 2021. Zo staat de geliefde nieuwe film Love Hard inmiddels al een tijdje in de Netflix Top 10 en verwachten we binnenkort The Princess Switch 3: Romancing The Star. Ook komt er een vervolgfilm van De Familie Claus en nog veel meer online. Genoeg te zien dus!

Verhaal, informatie en trailer van ‘Christmas Flow’ op Netflix

Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen redden?

TitelChristmas Flow
SoortSerie
Jaar2021
Duur1 seizoen
CategorieKomedie, Muziek, Romantiek
MakersHenri Debeurme, Marianne Levy, Victor Rodenbach
CastTayc, Aloïse Sauvage, Walid Ben Mabrouk, Sadek, Shirine Boutella, Camille Lou, Marion Séclin

Synopsis: Netflix