Bloedstollende horrorfilm ‘Texas Chainsaw Massacre’ (2022) is vanaf vandaag te zien op Netflix

De splinternieuwe horrorfilm Texas Chainsaw Massacre (2022) is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. De film is een angstaanjagend direct vervolg op de originele film uit 1974 en alweer het negende deel in de TCM-reeks. Acteur Mark Burnham kruipt deze keer in de huid van de beruchte Leatherface, geregisseerd door David Blue Garcia.

Direct vervolg op ‘The Texas Chainsaw Massacre’ (1974)

Het scenario is geschreven door Chris Thomas Devlin, met het verhaal door Fede Alvarez en Rodo Sayagues. De hoofdrollen in deze griezelspektakel worden door Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Jacob Latimore, Moe Dunford en Nell Hudson verzorgd.

De rol van Sally Hardesty wordt door actrice Olwen Fouéré gespeeld. Sally is het enige slachtoffer die van de gruwelijke slachtpartij van Leatherface in 1973 wist te ontsnappen. De actrice Marilyn Burns speelde Sally in het origineel, maar keert voor het vervolg niet terug. Netflix bemachtigde afgelopen zomer al de rechten voor deze film. Zie hieronder de officiële aankondiging uit augustus 2021.

Texas Chainsaw Massacre (film, 2022): verhaal, informatie en trailer

Melody (Sarah Yarkin), haar tienerzus Lila (Elsie Fisher) en hun vrienden Dante (Jacob Latimore) en Ruth (Nell Hudson) vertrekken naar het afgelegen stadje Harlow, Texas om een idealistische nieuwe zakelijke onderneming te beginnen. Hun droom verandert al snel in een nachtmerrie wanneer ze per ongeluk op het huis van Leatherface stuitte. Hij heeft zich zo’n 50 jaar verstopt weten te houden, maar nu hij verstoord is – is zijn bloedlust nog groter dan ooit.

TitelTexas Chainsaw Massacre
SoortFilm
Jaar2022
TaalEngels
Duur1 uur en 21 minuten
CategorieMisdaad, Horror, Thriller
RegisseurDavid Blue Garcia
CastSarah Yarkin, Elsie Fisher, Jacob Latimore, Moe Dunford, Nell Hudson
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.