Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 10 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 10 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in maart 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 10 (2021)

In week 10 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Ginny & Georgia (serie, 1 seizoen)

Ginny Miller, een angstige vijftienjarige, voelt zich vaak volwassener dan haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller.

Momenteel is nog niet bekend of er ook een seizoen 2 van de populaire serie komt, maar aangezien de kijkcijfers zo goed zijn lijkt de kans zeker aanwezig.

2. New Amsterdam (serie, 2 seizoenen)

Dr. Max Goodwin is briljant, charmant – en de nieuwe medisch directeur van Amerika’s oudste openbare ziekenhuis. Terwijl hij vastbesloten is de bureaucratie af te breken om uitzonderlijke zorg te verlenen, zijn de dokters en het personeel daar niet zo zeker van. Ze hebben dit al eerder gehoord, en niemand anders heeft die beloftes waargemaakt.

Max neemt geen genoegen met “nee”, verstoort de status quo en bewijst dat hij voor niets zal stoppen om dit onderbezette, ondergefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen – het enige ziekenhuis ter wereld dat in staat is om Ebola-patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten allemaal onder één dak te behandelen – en het de glorie terug te geven waarmee het op de kaart is gezet.

Momenteel is het nog de vraag of ook seizoen 3 van New Amsterdam binnenkort naar Netflix zal komen.

3. Snowpiercer (serie, 2 seizoenen)

Zeven jaar nadat de wereld een bevroren woestenij is geworden, leven de overblijfselen van de mensheid in een eeuwig rijdende trein die rond de aarde rijdt, waar klassenoorlogen, sociale onrechtvaardigheid en de politiek van het overleven zich afspelen.

Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering van het tweede deel, maar inmiddels is ook al bekendgemaakt dat er een Snowpiercer seizoen 3 zal worden gemaakt.

4. Despicable Me 3 / Verschrikkelijke Ikke 3 (film, 2017)

Gru ontmoet zijn verloren gewaande, charmante, vrolijke en meer succesvolle tweelingbroer Dru, die met hem wil samenwerken voor een laatste criminele overval.

5. Behind Her Eyes (serie, 1 seizoen)

Het volgt Louise, een alleenstaande moeder met een zoon en een parttime baan in een psychiaterspraktijk. Ze begint een verhouding met haar baas en sluit een onwaarschijnlijke vriendschap met zijn vrouw.

Momenteel is nog niet bekend of er ook een seizoen 2 van Behind Her Eyes zal verschijnen.

6. Sentinelle (film, 2021)

Een getrainde Franse soldate, naar huis overgeplaatst na een traumatische gevechtsmissie, gebruikt haar dodelijke vaardigheden om jacht te maken op de man die haar zus pijn heeft gedaan.

7. The Bold Type (serie, 3 seizoenen)

Een kijkje in het buitensporige leven en de liefdes van degenen die verantwoordelijk zijn voor een wereldwijd vrouwentijdschrift.

8. Lupin (serie, 1 seizoen)

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin, gaat de gentleman-dief Assane Diop op pad om zijn vader te wreken voor het onrecht dat hem door een rijke familie is aangedaan.

Netflix heeft laten weten dat het tweede deel van Lupin in de zomer van 2021 zal volgen. Overigens is er een enorme run ontstaan op het boek over Arsène Lupin.

9. Moxie (film, 2021)

Een verlegen 16-jarige heeft genoeg van de seksistische en giftige status quo op haar middelbare school. Ze vindt inspiratie in het rebelse verleden van haar moeder en publiceert anoniem een zine die een schoolbrede revolutie ontketent.

10. Bridgerton (serie, 1 seizoen)

Rijkdom, lust en verraad tegen de achtergrond van het Engelse Regency-tijdperk, gezien door de ogen van de machtige Bridgerton-familie.

Bridgerton is tot nu toe de meest bekeken Netflix Original-serie ooit en inmiddels is al bekendgemaakt dat er een tweede seizoen zal volgen.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.