Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 10 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 10 van 2022 (7-13 maart 2022) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in maart 2022 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 10 (2022)

In week 10 van 2022 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. Midway (film, 2019)

De Amerikaanse marine neemt het tijdens WO II op tegen de indrukwekkende keizerlijke Japanse marine in een beslissende slag om de Stille Oceaan in handen te krijgen.

9. Love is Blind (serie, 2 seizoenen)

Netflix’ kijkcijferkanon Love is Blind is terug! Singles die geliefd willen zijn om wie ze zijn, in plaats van hoe ze eruit zien, hebben zich ingeschreven voor een minder conventionele benadering van het moderne daten in Chicago, waar ze hopen de persoon te ontmoeten met wie ze de rest van hun leven willen doorbrengen… zonder hem of haar ooit gezien te hebben. In deze verslavende 10-delige serie, gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey, wordt onthuld of uiterlijk, ras of leeftijd ertoe doen, en of liefde echt blind is.

8. Mentiras (serie, 1 seizoen)

Een docent literatuur zoekt gerechtigheid nadat ze naar eigen zeggen is verkracht door een chirurg, die haar verhaal over de date in alle toonaarden ontkent.

7. Against The Ice (film, 2022)

In 1909 probeerde de Arctische Expeditie van Denemarken onder leiding van kapitein Ejnar Mikkelsen (Nikolaj Coster-Waldau) de claim van de Verenigde Staten op Noordoost-Groenland te weerleggen. Deze claim was gebaseerd op de veronderstelling dat Groenland was opgedeeld in twee verschillende stukken land. Mikkelsen laat zijn bemanning achter met het schip en begint een reis over het ijs met zijn onervaren bemanningslid Iver Iversen (Joe Cole). De twee mannen slagen erin het bewijs te vinden dat Groenland één eiland is, maar terugkeren naar het schip duurt langer en is veel moeilijker dan verwacht. Ze moeten vechten tegen extreme honger, vermoeidheid en een aanval van een ijsbeer. Uiteindelijk komen ze aan en vinden ze hun schip verpletterd in het ijs en het kamp verlaten. In de hoop gered te worden, moeten ze nu vechten om in leven te blijven. Naarmate de dagen langer worden, begint hun mentale greep op de realiteit te vervagen, wat wantrouwen en paranoia in de hand werkt, een gevaarlijke cocktail in hun strijd om te overleven. Tegen het ijs is een waargebeurd verhaal over vriendschap, liefde en de ontzagwekkende kracht van kameraadschap.

6. One of Us is Lying (serie, 1 seizoen)

Vijf erg verschillende scholieren moeten nablijven, maar een moord (en allerlei geheimen) houdt ze bij elkaar. Er ontvouwt zich een dodelijk kat-en-muismysterie.

5. Worst Roommate Ever (serie, 1 seizoen)

De vijfdelige documentaireserie Worst Roommate Ever belicht vier schrijnende verhalen van schijnbaar onschuldige huisgenoten die veranderen in echte nachtmerries voor hun nietsvermoedende slachtoffers wanneer hun kwaadaardige en soms gewelddadige bedoelingen worden onthuld. Deze verontrustende waargebeurde verhalen vertellen over de gemaskerde dreiging die op de loer kan liggen in de hal.

4. The Weekend Away (film, 2022)

Een weekendje weg naar Kroatië loopt verkeerd af wanneer een vrouw (Leighton Meester) wordt beschuldigd van moord op haar beste vriendin (Christina Wolfe) en haar pogingen om de waarheid te achterhalen een pijnlijk geheim aan het licht brengen.

3. Inventing Anna (serie, 1 seizoen)

Een journalist die veel te bewijzen heeft onderzoek de zaak van Anna Delvey, de op Instagram legendarische Duitse erfgename die de harten stal van de New Yorkse sociale scene – en ook hun geld stal. Maar is Anna de grootste oplichtster van New York of is ze gewoon het nieuwe portret van de Amerikaanse droom? Anna en de reporter vormen een duistere, grappige haat-liefdeband terwijl Anna op haar proces wacht en onze reporter tegen de klok vecht om de grootste vraag in NYC te beantwoorden: wie is Anna Delvey?

2. Vikings: Valhalla (serie, 1 seizoen)

Alle afleveringen van Vikings: Valhalla zijn sinds vrijdag 25 februari gelijktijdig te zien op Netflix. De serie neemt ons mee naar het begin van de 11e eeuw en vertelt het verhaal van de beroemdste Vikingen uit die tijd, waaronder de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn eigenwijze en zeer uitgesproken zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). Wanneer de spanningen tussen de Vikingen en het Britse koningshuis een hoogtepunt bereiken, en de Vikingen onderling botsen met hun geloofsovertuigingen, beginnen de drie Vikingen aan een epische reis. Tijdens dit spannende avontuur, dat hen via zeeën en slagvelden naar Engeland en daarbuiten brengt, moeten ze vechten voor hun leven en het voortbestaan van hun volk.

1. Pieces of Her (serie, 1 seizoen)

In een slaperig stadje in Georgia zet een willekeurige gewelddaad een onverwachte reeks gebeurtenissen in gang voor de 30-jarige Andy Oliver en haar moeder Laura. Wanhopig op zoek naar antwoorden begint Andy aan een gevaarlijke reis door Amerika, die haar meeneemt naar het donkere, verborgen hart van haar familie. Deze verfilming is gebaseerd op het gelijknamige bestseller boek van Karin Slaughter.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix