Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 15 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 15 van 2022 (11-18 april 2022) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in april 2022 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 15 (2022)

In week 15 van 2022 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. Top Boy (serie, 2 seizoenen)

In een gloednieuw tweede seizoen van Top Boy is Dushane (Walters) goed op dreef. Hij heeft de oorlog tegen de jonge pretendent Jamie (Ward) gewonnen, waardoor zijn Summerhouse crew ongeëvenaard is en meer geld verdient dan ooit. Het leven met Shelley (Ajikawo) gaat ook goed en geeft hem de kans om te dromen van een toekomst weg van de straat. Maar dan duikt er een probleem op uit onverwachte hoek en dreigt alles in duigen te vallen.

9. Jimmy Savile: A British Horror Story (serie, 1 seizoen)

Jimmy Savile heeft in het Verenigd Koninkrijk een decennialange carrière in de amusementsindustrie opgebouwd. Tegen de tijd dat hij op 29 oktober 2011 overleed, had hij miljoenen ingezameld voor goede doelen, was hij geridderd door de koningin en had hij de status van nationale schat bereikt. Zijn begrafenis werd rechtstreeks uitgezonden op de BBC. Sinds zijn dood hebben onafhankelijke onderzoeken en onderzoeken door Scotland Yard aan het licht gebracht dat Savile een veelvuldige en roofzuchtige zedendelinquent was, die honderden mensen misbruikte, sommigen nog maar 5 jaar oud. Tot op heden zijn er meer dan 450 beschuldigingen van aanranding en misbruik tegen hem geuit. De documentaire onderzoekt, aan de hand van uitgebreide archiefbeelden, Savile’s relatie met het Britse volk, de gevestigde orde en de media om te begrijpen hoe hij erin slaagde een hele natie zo lang voor de gek te houden.

8. Inventing Anna (serie, 1 seizoen)

Een journalist die veel te bewijzen heeft onderzoek de zaak van Anna Delvey, de op Instagram legendarische Duitse erfgename die de harten stal van de New Yorkse sociale scene – en ook hun geld stal. Maar is Anna de grootste oplichtster van New York of is ze gewoon het nieuwe portret van de Amerikaanse droom? Anna en de reporter vormen een duistere, grappige haat-liefdeband terwijl Anna op haar proces wacht en onze reporter tegen de klok vecht om de grootste vraag in NYC te beantwoorden: wie is Anna Delvey?

7. Dirty Lines (serie, 1 seizoen)

Het verhaal van Dirty Lines begint anno 1987 in Amsterdam, een tijd waarin de Nederlandse samenleving snel veranderde. Psychologiestudente Marly Salomon (Joy Delima) start met een bijbaantje bij een gloednieuw bedrijf: Teledutch. Het telecombedrijf, opgericht door de broers Frank (Minne Koole) en Ramon Stigter (Chris Peters), is Europa’s eerste onderneming in sekslijnen. Binnen no-time verdienen Frank en Ramon geld als water en wordt Marly volledig meegezogen in deze wilde en snelle transformatie.

6. Taboo (serie, 1 seizoen)

Avonturier James Keziah Delaney keert tijdens de oorlog van 1812 terug naar Londen om het scheepsimperium van zijn overleden vader weer op te bouwen. Maar zowel de regering als zijn grootste concurrent willen zijn erfenis van hem afpakken en zijn daarvoor overal toe bereid. Taboo is sinds begin maart te zien op Netflix.

5. The Ultimatum: Marry or Move On (serie, 1 seizoen)

Zes verschillende koppels, op de rand van het huwelijk. De ene partner is klaar om te trouwen, de andere is niet zo zeker. Er wordt een ultimatum gesteld – en in iets meer dan acht weken moeten ze zich vastleggen op het huwelijk, of verder gaan. In de tussentijd kiest elk van hen een nieuwe potentiële partner uit een van de andere koppels, in een levensveranderende kans om een glimp op te vangen van twee verschillende mogelijke toekomsten.

4. Furioza (film, 2022)

Een politieagente stelt haar ex-vriend voor een ultimatum: ofwel infiltreert hij in een bende hooligans en speelt hij informatie door, ofwel belandt zijn broer in de bak.

3. The In Between (film, 2022)

Nadat ze de liefde van haar leven verloren heeft in een tragisch ongeval, begint een ontredderde tiener te geloven dat hij haar tekens stuurt van achter het graf.

2. Bridgerton (serie, 2 seizoenen)

Tijdens het Regency-tijdperk in Engeland proberen acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton liefde en geluk te vinden. Het populaire eerste seizoen van Bridgerton ging op 25 december 2020 van start bij Netflix en werd met veel positieve recensies ontvangen. Op het moment van première werd Bridgerton met kijkcijfers van 82 miljoen huishoudens de meest bekeken serie op Netflix. Bridgerton is gebaseerd op de gelijknamige roman van Julia Quinn en het tweede seizoen verscheen recentelijk online.

1. Élite (serie, 5 seizoenen)

Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord. Eerder waren al vier delen van de Original-serie te zien op Netflix en begin april verscheen ook seizoen 5 online.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix