Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 16 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 16 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

→ Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in mei 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 16 (2021)

In week 16 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. The Serpent (serie, 1 seizoen)

Het kronkelige, waargebeurde verhaal van Charles Sobhraj, een moordenaar, dief en verleidelijke meester in vermomming, die in het midden van de jaren ’70 een verborgen duisternis was op het hippiepad van Azië.

De serie zal geen tweede seizoen krijgen, want het volledige waargebeurde verhaal wordt in het eerste deel van de serie verteld.

2. Love and Monsters (film, 2020)

In een door monsters geteisterde wereld, leert Joel dat zijn vriendin slechts 80 mijl ver weg is. Om de gevaarlijke reis te maken, ontdekt Joel zijn innerlijke held om bij het meisje van zijn dromen te zijn. Love and Monsters is sinds 14 april wereldwijd op Netflix te zien.

3. ¿Quién mató a Sara? (serie, 1 seizoen)

Alex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij er is ingeluisd voor de moord op zijn zus. Hij gaat op zoek naar veel meer dan de echte dader van de misdaad.

Goed nieuws voor liefhebbers, want de komst van seizoen 2 van ¿Quién mató a Sara? is al aangekondigd! Vanaf 19 mei 2021 kun je genieten van gloednieuwe afleveringen van de Mexicaanse misdaadserie.

4. New Amsterdam (serie, 2 seizoenen)

Dr. Max Goodwin is briljant, charmant – en de nieuwe medisch directeur van Amerika’s oudste openbare ziekenhuis. Terwijl hij vastbesloten is de bureaucratie af te breken om uitzonderlijke zorg te verlenen, zijn de dokters en het personeel daar niet zo zeker van. Ze hebben dit al eerder gehoord, en niemand anders heeft die beloftes waargemaakt.

Max neemt geen genoegen met “nee”, verstoort de status quo en bewijst dat hij voor niets zal stoppen om dit onderbezette, ondergefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen – het enige ziekenhuis ter wereld dat in staat is om Ebola-patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten allemaal onder één dak te behandelen – en het de glorie terug te geven waarmee het op de kaart is gezet.

Momenteel is het nog de vraag of ook seizoen 3 van New Amsterdam binnenkort naar Netflix zal komen.

5. Minions (film, 2015)

Sinds het begin der tijden hebben de Minions de meest verachtelijke meesters gediend. Van de T-Rex tot Napoleon, de gemakkelijk af te leiden stam heeft geholpen de grootste en de slechtste van de schurken. Ga nu mee met de beschermende leider Kevin, de tienerrebel Stuart en de sympathieke kleine Bob op een wereldwijde road trip. Ze verdienen een kans om voor een nieuwe baas te werken, ‘s werelds eerste vrouwelijke supervillain, en proberen het hele Minionvolk te redden van de ondergang.

6. The Walking Dead (serie, 10 seizoenen)

Als politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) in The Walking Dead wakker wordt in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging, lijkt alles verlaten. De bloemen naast zijn bed zijn verlept. Als hij naar buiten gaat om uit te zoeken wat er aan de hand is, vind hij een enorme hoeveelheid lijken naast het ziekenhuis. Als hij verdwaasd verder door het verlaten dorp loopt, komt hij Morgan Jones (Lennie James) en zijn zoon tegen. Eerst wordt Rick door hen als vijand aangezien maar de twee besluiten hem toch op te vangen. Nadat Rick weer bijgekomen is, vertellen Morgan en zijn zoon wat er aan de hand is.

7. Into the Beat (film, 2020)

Een ballerina ontdekt per toeval hip-hop en komt voor een onmogelijke keuze te staan: Gaat ze voor de erfenis van haar familie of voor haar pas ontdekte liefde.

8. Ginny & Georgia (serie, 1 seizoen)

Ginny Miller, een angstige vijftienjarige, voelt zich vaak volwassener dan haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller.

Inmiddels heeft de streamingdienst de komst van seizoen 2 van de populaire serie bevestigd, dus we zullen van nog meer afleveringen kunnen genieten in de toekomst.

9. The Crown (serie, 4 seizoenen)

Deze show concentreert zich op Koningin Elizabeth II als een jonge pasgetrouwde die ‘s werelds beroemdste monarchie moet leiden, terwijl ze een relatie opbouwt met de legendarische Eerste Minister Sir Winston Churchill. Het Britse Rijk is in verval, de politieke wereld is in wanorde, maar een nieuw tijdperk breekt aan. Peter Morgan’s meesterlijk onderzochte scripts onthullen de privé reis van de Koningin achter de publieke façade met gedurfde openhartigheid. Bereid u voor op een kijkje in de begeerde wereld van macht en privilege achter de gesloten deuren van Westminster en Buckingham Palace.

Het vijfde seizoen van The Crown is al in aantocht en het zesde seizoen is ook al bevestigd.

10. Atomic Blonde (film, 2017)

Het kroonjuweel van Hare Majesteits Geheime Inlichtingendienst, Agent Lorraine Broughton (Theron) is gelijk in spionnenspel, sensualiteit en wreedheid, bereid om elk van haar vaardigheden in te zetten om in leven te blijven op haar onmogelijke missie. Ze wordt alleen naar Berlijn gestuurd om een onbetaalbaar dossier uit de gedestabiliseerde stad af te leveren. Ze werkt samen met David Percival (James McAvoy) om zich een weg te banen door het dodelijkste spel van spionnen.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.