Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 21 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 21 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in juni 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 21 (2021)

In week 21 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Army of the Dead (film, 2021)

Na een zombie-uitbraak in Las Vegas waagt een groep huurlingen de ultieme gok door de quarantainezone in te trekken om de grootste overval ooit te plegen.

Zack Snyder’s cut van Justice League bleek een gigantisch succes te zijn, maar de regisseur brengt nu ook een gloednieuwe Netflix Original-zombiefilm uit: Army of the Dead is sinds vrijdag 21 mei 2021 te zien op Netflix!

2. ¿Quién mató a Sara? (serie, 2 seizoenen)

Alex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij er is ingeluisd voor de moord op zijn zus. Hij gaat op zoek naar veel meer dan de echte dader van de misdaad.

Het feit dat ¿Quién mató a Sara? opnieuw in de Top 10 is opgedoken, is te danken aan het uitbrengen van seizoen 2 van de populaire Mexicaanse misdaadserie. Dit vervolgseizoen verscheen op 19 mei 2021 online.

3. Ferry (film, 2021)

Ferry is een prequel die het verhaal uit Undercover seizoen 1 vooraf gaat. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Fans zijn nu benieuwd of er ook een Ferry deel 2 op Netflix komt. Aan het einde van de film blijkt er namelijk een gat in de tijdlijn te zitten tussen het einde van Ferry de film en Undercover seizoen 1.

4. Jurassic World: Camp Cretaceous (serie, 3 seizoenen)

Zes tieners die naar een avonturenkamp aan de andere kant van Isla Nublar gaan, moeten samenwerken om te overleven wanneer dinosaurussen een ravage aanrichten op het eiland.

5. The Woman in the Window (film, 2021)

Anna Fox (Amy Adams) is een agorafobische kinderpsychologe die het perfecte gezin aan de overkant van de straat in de gaten houdt door de ramen van haar New Yorkse huis. Haar leven komt op zijn kop te staan als ze per ongeluk getuige is van een brute misdaad.

Gebaseerd op de aangrijpende bestseller van Tracy Letts, worden schokkende geheimen onthuld en is niets en niemand wat ze lijken in deze spannende psychologische thriller met in de hoofdrollen Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, Fred Hechinger, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Tracy Letts, Jennifer Jason Leigh, en Julianne Moore.

6. American Made (film, 2017)

Barry Seal was een gewone piloot die voor TWA werkte voordat hij in 1978 door de CIA werd gerekruteerd. Zijn werk in Zuid-Amerika trok uiteindelijk de aandacht van het Medellín-kartel, dat banden had met Pablo Escobar, die een man met zijn vaardigheden nodig had. Barry werd een drugshandelaar, wapensmokkelaar en witwasser van geld. Al snel kreeg hij de titel, ‘De gringo die altijd levert’.

7. The Sinner (serie, 3 seizoenen)

The Sinner volgt een jonge moeder die, overmand door een onverklaarbare woedeaanval, een opzienbarende daad van geweld pleegt en tot haar afgrijzen geen idee heeft waarom. De gebeurtenis lanceert een omgekeerde en uiterst verrassende misdaadthriller waarvan de drijvende kracht niet het “wie” of het “wat” is — maar het “waarom” — als een onderzoeker geobsedeerd raakt door het blootleggen van het verborgen motief van de vrouw. Samen maken ze een huiveringwekkende reis naar de diepten van haar psyche en de gewelddadige geheimen die in haar verleden verborgen liggen.

8. Penguins of Madagascar (film, 2014)

Super spionnen teams worden niet geboren – ze worden uitgebroed. Ontdek de geheimen van de grootste en meest hilarische geheime vogels in de wereldwijde spionagebusiness: Skipper, Kowalski, Rico en Private. Deze elitairen van de elite bundelen hun krachten met een chique undercover organisatie, The North Wind. Geleid door de knappe Euraziatische wolf Agent Classified (we zouden je zijn naam kunnen vertellen, maar dan – je weet wel). Samen moeten ze de schurkachtige Dr. Octavius Brine stoppen, van het vernietigen van de wereld zoals we die kennen.

9. El Inocente (serie, 1 seizoen)

Op een nacht, probeerde Matt onschuldig een gevecht te stoppen en eindigde in een moordzaak. Nu, negen jaar later, probeert hij opnieuw te beginnen met Olivia, zijn vrouw. Een schokkend telefoontje van Olivia terwijl ze op zakenreis is brengt Matt van zijn stuk, en hij begint aan een hectische race om de waarheid te achterhalen. Zijn onschuld wordt opnieuw in twijfel getrokken, deze keer door Lorena, een politie-inspecteur die een zelfmoordzaak onderzoekt.

De serie, gebaseerd op het Bestseller boek van Harlan Coben, krijgt geen tweede seizoen. Het verhaal is volledig verteld en deze titel is uitgebracht als een miniserie door Netflix.

10. The Serpent (serie, 1 seizoen)

Het kronkelige, waargebeurde verhaal van Charles Sobhraj, een moordenaar, dief en verleidelijke meester in vermomming, die in het midden van de jaren ’70 een verborgen duisternis was op het hippiepad van Azië.

De serie zal geen tweede seizoen krijgen, want het volledige waargebeurde verhaal wordt in het eerste deel van de serie verteld.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.