Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 24 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 24 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in juli 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 24 (2021)

In week 24 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Lupin (serie, 2 delen)

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin, gaat de gentleman-dief Assane Diop op pad om zijn vader te wreken voor het onrecht dat hem door een rijke familie is aangedaan.

Het tweede deel van Lupin is op 11 juni online verschenen en inmiddels heeft Netflix de komst van deel 3 al bevestigd. Overigens is er een enorme run ontstaan op het boek over Arsène Lupin door het verschijnen van de serie Lupin.

2. Sweet Tooth (serie, 1 seizoen)

Tien jaar geleden richtte “The Great Crumble” een ravage aan in de wereld en leidde tot de mysterieuze opkomst van hybriden – baby’s die deels als mens, deels als dier werden geboren. Omdat ze niet zeker weten of de hybriden de oorzaak of het gevolg van het virus zijn, zijn veel mensen bang voor ze en jagen op ze.

Na tien jaar veilig te hebben geleefd in zijn afgelegen huis in het bos, raakt een beschermde hybride hertenjongen genaamd Gus (Christian Convery) onverwacht bevriend met een zwervende eenling genaamd Jepperd (Nonso Anozie). Samen beginnen ze aan een buitengewoon avontuur door wat er nog over is van Amerika, op zoek naar antwoorden – over Gus’ afkomst, Jepperds verleden, en de ware betekenis van thuis.

Maar hun verhaal zit vol met onverwachte bondgenoten en vijanden, en Gus leert al snel dat de weelderige, gevaarlijke wereld buiten het bos complexer is dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Op vrijdag 4 juni verscheen het eerste seizoen van Sweet Tooth online en inmiddels is ook al bekend dat er een tweede seizoen in de maak is.

3. Lucifer (serie, 5 seizoenen)

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

Op vrijdag 28 mei is het tweede deel van seizoen 5 online geplaatst. Aflevering 9 tot en met 16 van Lucifer zijn nu te bekijken bij Netflix.

4. De Wensdraak (film, 2021)

Din is vastbesloten zijn jeugdvriendinnetje terug te vinden. Hij ontmoet een draak die wensen kan vervullen en die hem laat zien dat kansen een vorm van magie zijn.

5. Awake (film, 2021)

Na een plotselinge wereldwijde gebeurtenis die alle elektronica wegvaagt en de mensheid het vermogen ontneemt om te slapen, begint de chaos de wereld snel te verteren. Alleen Jill, een ex-soldaat met een problematisch verleden, heeft misschien de sleutel tot een geneesmiddel in handen, in de vorm van haar eigen dochter. De vraag is of Jill haar dochter veilig kan bevrijden en de wereld kan redden voordat ze zelf haar verstand verliest.

6. Vikings (serie, 6 seizoenen)

Ragnar Lothbrok wil absoluut naar het westen varen om nieuwe landen te ontdekken en rijkdom te vergaren, ondanks een dreigende waarschuwing van graaf Haraldson.

7. StartUp (serie, 3 seizoenen)

Een poging om geld wit te wassen, ligt aan de basis van een cryptomunt en brengt ondernemers in contact met een corrupte FBI-agent en een criminele bende in Miami.

8. Skater Girl (film, 2021)

Een tiener op het platteland van India ontdekt een passie voor skateboarden die haar leven verandert. Deelnemen aan wedstrijden is haar droom, maar zal nog lastig worden.

9. ¿Quién mató a Sara? (serie, 2 seizoenen)

Alex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij er is ingeluisd voor de moord op zijn zus. Hij gaat op zoek naar veel meer dan de echte dader van de misdaad.

Het feit dat ¿Quién mató a Sara? opnieuw in de Top 10 is opgedoken, is te danken aan het uitbrengen van seizoen 2 van de populaire Mexicaanse misdaadserie. Dit vervolgseizoen verscheen op 19 mei 2021 online.

10. Friends (serie, 10 seizoenen)

Volgt het persoonlijke en professionele leven van zes vrienden van twintig tot dertig jaar oud die in Manhattan wonen.

Door de komst van de Friends Reünie, laait de populariteit van de serie die al 17 jaar ten einde is weer op. De reünie is niet op Netflix te bekijken, maar alle 10 seizoenen van de Amerikaanse sitcom natuurlijk wel.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.